Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oğlumuz Sarp Aramıza Katıldı;Darısı olmayanların başına:)
mert mesajımı okumadınmı bucada dükkanın varmı seni tanıyorum kardeş.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:mert mesajımı okumadınmı bucada dükkanın varmı seni tanıyorum kardeş.Alkis

bizim çiğköfteci şekerim.ihtiyarladın artık.SiyirdimHadiordan
Bul
Abi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Bul
Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin..
Bul
sevgili salih abi,adem abi,hasan abi,fahrettin abi,ahmet abi,köksal abi,metin abi,berkan abi,bahadır abi,serkan abi,mehmet abi vede yakup kardeşim.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.çok saolun.inanın mesaim oğluma kaymış durumda tamamen.yanından ayrılamıyorum veledin.kan çekiyor herhaldeHappy çok özel bir duygu.ve paranoya seviyesinde davranışlar sergilemeye başladım.günde 20 kere el yıkamak ve dezenfektan kullanmak gibiHappyyada zırt pırt nefesini düzenli alıyormu kontrolü.inanın o kadar çekiniyorumki bugün daha yeni kucağıma alabildim gazını çıkarmak için.hemşireler o kadar hızlıki bu konuda hırpalıyorlar gibi geliyor.o kadar tav olmuş durumdayımki hemşire deşen jack olucamHappyhalbuki görevlerini yapıyorlar vede zarar vermeden.demekki babalık böyle oluyormuş modundayım işte.Allah herkeze bu tadı bu mutluluğu yaşama şansı versin.tekrardan çok ama çok teşekkür ederim.Ailemden birinin tebriği gibi benim için çok özel temennileriniz.
Bul
merttekol yazdı:sevgili salih abi,adem abi,hasan abi,fahrettin abi,ahmet abi,köksal abi,metin abi,berkan abi,bahadır abi,serkan abi,mehmet abi vede yakup kardeşim.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.çok saolun.inanın mesaim oğluma kaymış durumda tamamen.yanından ayrılamıyorum veledin.kan çekiyor herhaldeHappy çok özel bir duygu.ve paranoya seviyesinde davranışlar sergilemeye başladım.günde 20 kere el yıkamak ve dezenfektan kullanmak gibiHappyyada zırt pırt nefesini düzenli alıyormu kontrolü.inanın o kadar çekiniyorumki bugün daha yeni kucağıma alabildim gazını çıkarmak için.hemşireler o kadar hızlıki bu konuda hırpalıyorlar gibi geliyor.o kadar tav olmuş durumdayımki hemşire deşen jack olucamHappyhalbuki görevlerini yapıyorlar vede zarar vermeden.demekki babalık böyle oluyormuş modundayım işte.Allah herkeze bu tadı bu mutluluğu yaşama şansı versin.tekrardan çok ama çok teşekkür ederim.Ailemden birinin tebriği gibi benim için çok özel temennileriniz.

Mert abi bende ilk doğduğu zamanlar çok titizdim ama zamanla kayboluyor bir kaç ay seni ve hanımını uykusuz bırakacak bazen bu veledin yüzünden balığa çıkamadığımda oluyor ama ne yapalım önce can çok hoş çok özel bişey bu Allah herkese nasip etsin
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
fikret abi ben siteye ilk katıldığımda sana beni tanıdınmı beni tanıdınmı diye bağırıp durdum yahuSiyirdimsen farketmedin o zaman.ben eski çiğköfteci yeni dönerci mert.azmı konuştuk kokoreççide o zaman yalçın abim varken.şimdi biraz daha işi farklı taraflara kaydırdığımdan dükkanda duramıyorum.öbür dükkandayım.görüşelim abi uygun bir zamanda barışla konuşuyoruz ara sıra.bir program yapar balığa kaçarız fırsat olunca
Bul
cihancım Allahtan hep bir oğlum olsun istemiştim bekarkende.inan insanın duası ve isteğini geri çevirmiyor Rabbim.kız evlatta çok güzeldir mutlaka.yazımızda varsa tadarız onuda.ama hep oğlum olsun istedim.balığa gideriz ava gideriz gezeriz onunla diye çok kurdum.artı bizim sülalede tek erkek torun benim.nasipse bizim veled adımızıda sürdürecek bakalımAlkis herşey birtarafa hayırlı bir evlat olsun.atasını,vatanını,Yaratıcısını bilsin.devir artık işin suyunun çıktığı devir.onu adam gibi yetiştirmek boyun borcu.saolsun babam bizi zırtapozluk yolunda hep aydınlattı ve korudu.inşallah bende onun gittiği yolu eksiksiz gidebilirim.
Bul
merttekol yazdı:cihancım Allahtan hep bir oğlum olsun istemiştim bekarkende.inan insanın duası ve isteğini geri çevirmiyor Rabbim.kız evlatta çok güzeldir mutlaka.yazımızda varsa tadarız onuda.ama hep oğlum olsun istedim.balığa gideriz ava gideriz gezeriz onunla diye çok kurdum.artı bizim sülalede tek erkek torun benim.nasipse bizim veled adımızıda sürdürecek bakalımAlkis herşey birtarafa hayırlı bir evlat olsun.atasını,vatanını,Yaratıcısını bilsin.devir artık işin suyunun çıktığı devir.onu adam gibi yetiştirmek boyun borcu.saolsun babam bizi zırtapozluk yolunda hep aydınlattı ve korudu.inşallah bende onun gittiği yolu eksiksiz gidebilirim.

Abi dediğin doğru bende Allahtan hep istedim askerliğimi şırnakta yapayım dedim oldu bir oğlum olsun yüce yarabbi dedim Allahım isteğimi geri çevirmedi oda oldu Allaha şükür benim babamda bizleri iyi yetiştirdi (çok dayakta yedimHappy)polis çocuğu olmak kolay değil bir yandan 3 kardeşiz hepimizde dediğin gibi zırtapozluktan uzak bir yaşam içinde büyüdük Allaha şükür bugüne kadar babamın adını hiç kötüye kullanmadım bende oğluma senin dediğin gibi balığa gideriz oraya buraya gideriz diye hep düşünmüşümdür yüce yaradanın bundan sonra onların mutlu sağlıklı günlerini göstermesi en büyük dileğimizdir diye düşünüyorum
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
vay cihancım bir oğlanda sende ha ne mutluAlkissitede erkek çocuk kız çocuğu kavgası çıkmadan ben bu mevzuu bitiriyorumAlkis evlat olsun ağzı süt koksun yeter.benim sarpimin ağzı süt kokuyo eşek herif yaGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  20 /02 /2009 bir amatör balıkçı daha katıldı erdekli yücel 25 4,202 03-03-2009, 18:40
Son Yorum: harun77
  3000.üye aramıza hoşgeldin LeVrEkCi 27 3,850 04-10-2007, 21:13
Son Yorum: tutakçı@45
  k.kara balık aramıza hoş geldin.. big fish onur 1 1,482 17-07-2007, 22:40
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi