Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecikmiş rapor avdaşım ve kefaller
Tebrikler Muhammer abi, kızınızla balıkçılığın keyfi de bir başkadır.
Devamını dilerim.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
cranium yazdı:Tebrikler Muhammer abi, kızınızla balıkçılığın keyfi de bir başkadır.
Devamını dilerim.

Teşekkür ederim serkancım senin avlarında daim olsun rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
vallaha abi bizimki daha 5 günlük ne güzel hayaller kuruyorum şimdidenGulumse kardeşim yarın evlenir haydeeee torun torba balığa çıkarsınız Happy bize Allah nasip ederse daha çok var.evlat sevgisi farklı oluyormuş.hanım duymasınSiyirdim
Bul
Allah sağlık sıhhat verir inş o günleride yaşarsın helebir dillensin o zaman gör gönlünce avlara mert rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
merttekol yazdı:vallaha abi bizimki daha 5 günlük ne güzel hayaller kuruyorum şimdidenGulumse kardeşim yarın evlenir haydeeee torun torba balığa çıkarsınız Happy bize Allah nasip ederse daha çok var.evlat sevgisi farklı oluyormuş.hanım duymasınSiyirdim

dur beeeeeeee.hemen hayallere dalma.önce sevgi aşka dönüşsün o zaman göreceğim seni.işe gidemeyeceksin işeeeeeee.....Happy
Bul
çok güzel bir birliktelik olmuş , aferin kızımıza. naçizane betona oturmuş ikaz edeyim dedim
Bul
Teşekkür ederim nadir kardeşim ikazında haklısın gözümüzden kaçmış balık yakalamanın heyecanından olsa gerek sağolasın .Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geciken rapor ve anılarım Cihan Deniz 10 4,027 30-08-2013, 01:28
Son Yorum: Cihan Deniz
  2009 yılı nostalji toplu rapor araphüso26 31 5,991 09-12-2009, 21:46
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi