Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oğlum Askerden dönüyor
ALTAYLI yazdı:Saat 8.30 gibi kavuştuk. Birazdan Edirne Selimiye'ye gidicez. Ardından İstanbul'a sanırım orada 3-5 gün kalıp evdi iş yeriydi bakıp fikir sahibi olduktan sonra toprağımıza dönücez.
76Tüm arkadaşlarıma bu süre içinde gösterdikleri yakınlık için tekrar tekrar teşekkür ederim. Güç verdiniz sağolun varolun76

Canımsın benim.Allah damatlıklarını da göztersin.Mertcan'a yeni hayatında başarılar diliyorum.Geçmiş olsun.Wink
Bul
Mertcan abimi kutluyorum bu kadar güzel bir şey olamaz vatanımız için askere gitmiş.
İnşallah bende gideceğimAlkis
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
abicim gözünaydın inşallah güzel günlere yelken aaçar kardeşimizAlkis Uzunköprüyü görünce anılarım depreşti 16 ayım orda geçti benimde 2001 senesinde Snifsinf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
eh bir gitti pir bitti Happy geçmiş osun sağlıklı bir şekilde bitirip geliyorya sizlerinde gözüaydın 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
mertcan için askerlik şimdi başladı desene, sivil hayatında başarılar mertcan geçmiş olsun.
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Gözünüz aydın. Bundan sonraki sivil yaşamında başarı ve sağlıklar dilerim.
Bul
mertcan kardeşime geçmiş olsun sivil hayatında başarılar dilerim.Alkis
ercan abi oğlan sana çok benziyor Alkis
Bul
[quote=bucalıfikret]mertcan kardeşime geçmiş olsun sivil hayatında başarılar dilerim.Alkisercan abi oğlan sana çok benziyor

Herhalde şekerim sana benzeyecek hali yokya.Hadiordan
Bul
Hadi gözün aydın Ercan abi.Mertcan kardeşime de geçmiş olsun.Şimdi başka askerlik başlıyor.Umarım herşey gönlünüzce olur.Sevgi ve selamlarımla Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ercan abi gözünüz aydın geçmiş olsun. Kazasız belasız bitti ne güzel.Alkis
Allah tüm askerlerimizi korusun.Affet
Mertcan'a sivil hayatta başarılar.Affet76

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Oğlum Askerde ALTAYLI 32 6,549 16-05-2011, 11:59
Son Yorum: SerenaY66
  (günaydın) oğlum asker fotokopici 35 5,743 03-02-2010, 11:07
Son Yorum: fotokopici