Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Y.a.R.i.S.m.A.
ilk organizasyonda veya seni ilk gördüğümde el yapımı çapari edeceğim sana 1 adet söz Gulumse
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Hadi yaaaa,Hi
Hiç görmedim ama SiyirdimSiyirdim

Bende görmedim.HappySiyirdimHeheBoboBaby
Bul
LeVrEkCi yazdı:ilk organizasyonda veya seni ilk gördüğümde el yapımı çapari edeceğim sana 1 adet söz Gulumse

İşte Adminimede bu yakışır ama goldluk gitmeden.Dursunumuda üzmemek lazım.MahcupSnifsinf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ilk organizasyonda veya seni ilk gördüğümde el yapımı çapari edeceğim sana 1 adet söz Gulumse

Çok güzel bir hediyeAlkisAlkisPeki ama biz kuyruk tarafını bildik hiç olmazsa slikon hakkedelimBoboBobo
Bul
ben iyi kötü birşey demedimki buda iyiydi hiç yoktan yıldızlar fazla fazla parlıyordu Hi organizasyonlara katılamayacagım için o çapariyi benim yerime kullan abi Big Grin bana gold üyeliğimi geri ver bari ben al diye birşey mi dedim yoksa yanlışlıkla Mahcup
Bul
kale124 yazdı:ben iyi kötü birşey demedimki buda iyiydi hiç yoktan yıldızlar fazla fazla parlıyordu Hi organizasyonlara katılamayacagım için o çapariyi benim yerime kullan abi Big Grin bana gold üyeliğimi geri ver bari ben al diye birşey mi dedim yoksa yanlışlıkla Mahcup

Nihat abin kıyamaz sana verir goldluğunu birazdan.Alkis
Bul
sayın admin kardeşim bir haftalık gold üyeliğini ver yoksama yoklama alırım haberin olsunHadiordanSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kale124 yazdı:[SIZE="5"]ha normal üye ha gold üye fark eden birşey olmadık[/SIZE]i Big Grin ben birşey anlamadım bundan Siyirdim

kale124 yazdı:ben iyi kötü birşey demedimki buda iyiydi hiç yoktan yıldızlar fazla fazla parlıyordu Hi organizasyonlara katılamayacagım için o çapariyi benim yerime kullan abi Big Grin bana gold üyeliğimi geri ver bari ben al diye birşey mi dedim yoksa yanlışlıkla Mahcup

demissin Dursun..demissin..
yazik olmus gold`lugaSnifsinf...yakismisti da haniAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hadi admin buyuklugunu goster Alkisver gold`lugu geri...1 haftalik..

bende yoklama alirim bak..Huseyin gibi ona goreSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yok yani ben gold üyeliğin ne oldugunu anlamadım fark eden birşey yoktu özelliği falan ney bunun bilmiyorumki Rolleyes forum cahilliğim varmış birazcık neyse ögrenirim zamanla Wink
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi