Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yoklama alınıyor kimler burada.....
LeVrEkCi yazdı:horoza didikletmek lazım bunların avatarlarını Happy
Aynen öyle bunlar horozun ayarını da kaçırırlar.HappyBide horozun ayağına saat takmak zorunda kalırızBoboBoboHappy
Bul
araphüso26 yazdı:vayyyyy arap ahmet abim hoş geldin sefalar getirdin Rose
yaw bende soracaktım Ahmet abiye o a nın manasını, meğer senle akrabaymış Smile
Yakamoz yazdı:Hoşbuldum HÜSO abi yazılışı ahçı abi sen okudugun gibi anlaSmile
ismi koyanın hatası ağa, aşçı aş yapan, ahçı ah çeken demek (midir ki) Smileama harbiden banada bi garip geliyor ya.
LeVrEkCi yazdı:ben geldim,bayram affı diyerek kendine güvenenlere itinayla ceza kesilebilinir GulumseSiyirdim

• Administrator • Co-Administrator • Super Moderator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Aktive Olmamış Üye

tedirgin SaZaN, aahmet, Abanticus, ada, Albatros-gr, ALTAYLI, araphüso26, arores, Ayhan ZERENER, b.kral, BABUÇ, bahriyeli+, bucalı, bucalıfikret, dede, ergeg, FreeX, hus213, kzltp, LeVrEkCi+, limanci85, muhammed tr, nesemmelek, orhanekmekci, serhat34, şerpa, tomy77, ufuktan26, uzman42, volkanilginli, Yakamoz, yalova tatar, yycolak+, zafer_ksk

sen benden korkmadıysan bende senden korkmuyorum yoklamasıSiyirdim
Bul
HappyHappyHappy haydi beyler mübarek 11 aylar başlıyo yoklamaları şaşırmayın orhan baba görev başına 76
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
murat doğrusu bence AŞCI... Sen AHÇI DİYORSAN ONADA İTİRAZ YOKSiyirdim

admin oratalıkta artistlik yapıyo bayram üzeri kuyruğu kıstırıp bir kenarda bekleyeyim benHadiordanSiyirdimalbatros sana ne dedi biliyon ben demedim..sadece aklımdan geçirdimAlkisSiyirdim hahahahahahaha
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yaw bende soracaktım Ahmet abiye o a nın manasını, meğer senle akrabaymış Smile

ismi koyanın hatası ağa, aşçı aş yapan, ahçı ah çeken demek (midir ki) Smileama harbiden banada bi garip geliyor ya.

• Administrator • Co-Administrator • Super Moderator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Aktive Olmamış Üye

tedirgin SaZaN, aahmet, Abanticus, ada, Albatros-gr, ALTAYLI, araphüso26, arores, Ayhan ZERENER, b.kral, BABUÇ, bahriyeli+, bucalı, bucalıfikret, dede, ergeg, FreeX, hus213, kzltp, LeVrEkCi+, limanci85, muhammed tr, nesemmelek, orhanekmekci, serhat34, şerpa, tomy77, ufuktan26, uzman42, volkanilginli, Yakamoz, yalova tatar, yycolak+, zafer_ksk

korkma korkma sana boğazda istavrit buğulama yaparım bak bide ortaklığımızı askıya alırım pişmiş sazanda yaparım 2 tık işlem tamam ayaklanma çıkartma arıza çıkartma bu iki yaramazada ayak uyrurma toplu katliam yapacam hepinize tek tip sazan avatarı koyarım bakın SiyirdimHappybayramdan sonra korkun benden nıhahahaaaaHehe
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yaw bende soracaktım Ahmet abiye o a nın manasını, meğer senle akrabaymış Smile

ömer tebrik ederim kardeşim helal olsun bumudur.. evet budurSiyirdimAlkis
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:murat doğrusu bence AŞCI... Sen AHÇI DİYORSAN ONADA İTİRAZ YOKSiyirdim

admin oratalıkta artistlik yapıyo bayram üzeri kuyruğu kıstırıp bir kenarda bekleyeyim benHadiordanSiyirdimalbatros sana ne dedi biliyon ben demedim..sadece aklımdan geçirdimAlkisSiyirdim hahahahahahaha

evet evet sen haklısın arapım hep albatrosun işleri bunlar bak sazanıda gaza getirdi Siyirdim
Bul
araphüso26 yazdı:ömer tebrik ederim kardeşim helal olsun bumudur.. evet budurSiyirdimAlkis

yaa sana ne diyeyim bi dediğin bi dediğini tutmuyor Happy
Bul
nasılsa ceza bayram sonrası yoklamasıAlkis

Forumdaki Kullanıcılar?
Şu Andaki Aktif Kullanıcılar: 657 (34 üyemiz 623 ziyaretçi)
Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,456, 16-08-2011 saat 22:55' de çevirimiçi oldu.

araphüso26, aahmet+, Abanticus, ada, Albatros-gr+, ALTAYLI+, arores, Ayhan ZERENER, b.kral, BABUÇ, bahriyeli+, bucalı, bucalıfikret+, dede, ergeg, FreeX, hus213, Köksal, kzltp, LeVrEkCi+, limanci85, muhammed tr+, nesemmelek, orhanekmekci+, şerpa, tedirgin SaZaN, tomy77, ufuktan26+, uzman42, volkanilginli, Yakamoz, yalova tatar+, yycolak+, zafer_ksk
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:admin oratalıkta artistlik yapıyo bayram üzeri kuyruğu kıstırıp bir kenarda bekleyeyim benHadiordanSiyirdimalbatros sana ne dedi biliyon ben demedim..sadece aklımdan geçirdimAlkisSiyirdim hahahahahahaha
olmadı ama abi, hemen dönüş yaptın, madem öle bak aşşağıdaki satırlarda ağır tehdit altındayım bende çark ediyorum..Happy
LeVrEkCi yazdı:korkma korkma sana boğazda istavrit buğulama yaparım bak bide ortaklığımızı askıya alırım pişmiş sazanda yaparım 2 tık işlem tamam ayaklanma çıkartma arıza çıkartma bu iki yaramazada ayak uyrurma toplu katliam yapacam hepinize tek tip sazan avatarı koyarım bakın Happybayramdan sonra korkun benden nıhahahaaaa

ayaklanmayı ben çıkarmadım ki değerli sayın ortağım,alelade bir neferdim, ama caydım caydım, bundan sonra kurallara uyan uslu efendi bir user olarak hayatıma devam etmeyi ümit ediyorum,,(Hüseyin abi safları terketmeseydi saldıracaktım ama ilk düşen kale o oldu SmileSiyirdim )

bu arada herşeyi Faruk abi yaptı,isyanın lideri o ..Happy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yoklama 2025 LeVrEkCi 2 163 23-01-2025, 11:33
Son Yorum: mariner8
  Yeni Yoklama 29/11/ 2015 HAŞİM77 1,028 48,667 23-06-2016, 10:41
Son Yorum: yaser2sultan
  05/04/2015 Yeni yoklama alma. HAŞİM77 991 59,175 01-12-2015, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  2015 Yeni Yoklama. HAŞİM77 872 57,549 05-04-2015, 14:31
Son Yorum: orhanekmekci
  05\09\2014 yeni yoklama konusu LeVrEkCi 950 68,337 04-01-2015, 23:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  14\05\2014 kimler burada yoklaması.. LeVrEkCi 1,461 84,862 05-09-2014, 12:03
Son Yorum: YaKaMoZ
  19/01/2014 Yeni Yoklama Alma HAŞİM77 1,502 103,574 14-05-2014, 15:42
  29\09\2013 yoklama zamanı bakalım kimler var LeVrEkCi 805 52,728 20-01-2014, 18:50
  Yoklama Alma 15/07/2013 HAŞİM77 739 67,170 29-09-2013, 13:00
  yoklama zamanı 20\02\2013 LeVrEkCi 1,656 110,266 15-07-2013, 00:05
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi