Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turanköy e yolculuk var..
yakalar ,çay kaşığı ile girişiriz abi, var mı öyle tek başına ortamlara akmak,Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yakalar ,çay kaşığı ile girişiriz abi, var mı öyle tek başına ortamlara akmak,Siyirdim

Onun hastalığı o.Hiç bakmaz kimsenin göz yaşına.Hadiordan
Bul
İnşallah keyifli ve bereketli bir av olur.
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
erkenci grupta şimdilik kaç kişiyiz bilenler parmak kaldırsın Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:erkenci grupta şimdilik kaç kişiyiz bilenler parmak kaldırsın Hehe

erkenci ne abi,org düzenlemiyoruz ki,Smilegidiş tarihimiz belli, geliyorum diyenleri her türlü bekleriz,1 haziran çarşamba ,büyük ihtimalle akşama doğru yolculuk başlayacak,hava kararmadan orada olmak iyi olurdu ama zor gibi, karanlıkta çadır kuracağız inşallahSiyirdimHappy
Bul
şimdilik kedinin ciğere baktığı gibi bakmaktayım ne yapsam etsemde kaçsam diyorum bir günlükte olsa orada olmak istiyorum ama kısmet bakalım zaman ne gösterecekGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:şimdilik kedinin ciğere baktığı gibi bakmaktayım ne yapsam etsemde kaçsam diyorum bir günlükte olsa orada olmak istiyorum ama kısmet bakalım zaman ne gösterecekGulumse

gelirsen süper olur abi, hem hiç birimiz şarkı söylemekten anlamıyoruz,SmileSeerf
Bul
ömer ben bir şarkıcı getireceğim yanımda belki bağlamada olabilir bağlamacı arkadaş gelirse benimle bende darbukayı getiririm klip çekeriz hep beraber
Bul
şerpa yazdı:ömer ben bir şarkıcı getireceğim yanımda belki bağlamada olabilir bağlamacı arkadaş gelirse benimle bende darbukayı getiririm klip çekeriz hep beraber

aga dur yaw,darbuka, bağlama yerine gitar bateri seçeneği mevcutsa daha süper olur, paso had bang yaparız
SmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:aga dur yaw,darbuka, bağlama yerine gitar bateri seçeneği mevcutsa daha süper olur, paso had bang yaparız
SmileSiyirdim

farketmez ömer yeterli likit alımından sonra darbuka bağlamaylada ne istersen yaparızSeerfBobo
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi