Anket organizasyon nerede olsun?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
saroz
75.93%
41 75.93%
erdek turanköy
7.41%
4 7.41%
adapazarı karasu
16.67%
9 16.67%
Toplam: 54 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
organizasyon nerede olsun?
murki yazdı:Amaç sadece sohbet ve muhabbette Sakarya-Karasu uyar, sohbet yanında balıkta olsun diyorsak Erdek uyar, tam bir balık şov diyorsak Saroz uyar. Aslında sizlerle birlikte olduktan sonra bana her yer uyar. Şahsen sorarsanız tüm organizasyonlarımız hafızalarda yer edecek derecede muhteşem geçti. Ama ben tarihi bir org. olmasını istiyorum. Karayla kampla işimiz olmasın.2-3 gün tekne ile muhteşem bir org. hayalimde var eninde sonunda ya olacak yada olacak.

Bence bu tekne işi süper. Hele o tarihlerde pahalıda olacağını sanmıyorum. Zira sezon başlamamış, tekneler yatıyor.

Boş duracağına 2 gun kiraya verirler diye düşünüyorum. Ben busefer neresi olursa olsun gelecem kesin. En azından soğuk sohbetten sıcak sohbete geçiş için bu tür tanışma şart.

Saygılar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ortak sen sarozu göreceksin anlaşılan ama bak gör çok seveceksin orayı Seerf
büyük ihtimalle bu yaz ailece tatile çıkamayacağımdan yine uzun bir org geçirmem lazım ortak,güzel olmasını bende çok istiyorumGulumse
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimömer im kamp yerini inceleme ekibi olarak biz gene salı-çarşambadan orada olurmuyuz?HeheHehe
oluruz olmasınada ustam, şöyle olur o sen arabanla çıkacaksın yola, geçerken Adapazarı terminale uğrayıp benide yükleneceksin, oradan yallah saroz.. valla o zamanlar araç durumumu tam bilemediğimden şimdilik bu bahsettiğim plan süper geliyor,, aracına kuvvet ustam Siyirdim
Bul
Şimdiden ortamı ısıtmaya başladınız valla.Hepinize helal olsun.Öncü ekip yine iş başında.Alkis
Bul
saroza 5-6 kez gittim ama hiçbirinde doyamadım bu sefer bende erken gitmek istiyorum ama araba,yol arkadaşı vs durumları şimdiden kestirmek zor muhtemelen rusan serkan ben yola çıkarız hepimiz ayarı çekebilirsek çarşamba yola çıkabilirsek pazara kadar doyarız heralde GulumseSeerf
Bul
ustam61 yazdı:AlkisHah işte yol arkadaşını buldun.4. olarakta beni alırsınız.(çankırı dan değil ya.ben ist. gelirim.)HeheHehe
hadi ordan seninle 300 km yol çekilirmi beeSiyirdim hem sen yol arkadaşını hemende nasıl satıyorsun yaww kamil ağayla geleceksin ya işte Hadiordan.
benim 2 organizasyondada yol arkadaşlarım rusan ve mavruşdu hayatta satmam sattırmam Seerfaraba muhtemelen benim araba olur 3 kişi eşyalar ve belki bot la zaten anca sığarız..Happysana yer yok yani kısacası heheheeeee
Bul
ustam61 yazdı:SnifsinfArabanın üstüne bi tabure bağlarız Nihat ım.300 km dediğin kaç saatlik bir yol ki.ben tüttüre tüttüre ,estire estire ,açık havada giderim.bide sana kardeş dedik be.ben gitmem seni gönderirim demiyonda .Snifsinf
ne diyecem be sen bana istavritçi derken ben sesimi çıkartıyormuyum Hehe
Bul
sen daha dur orada çekecen var benden Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:SnifsinfArabanın üstüne bi tabure bağlarız Nihat ım.300 km dediğin kaç saatlik bir yol ki.ben tüttüre tüttüre ,estire estire ,açık havada giderim.bide sana kardeş dedik be.ben gitmem seni gönderirim demiyonda .Snifsinf

insan kardeşiyle dalga geçermi bre Baby düne kadar istavritciydi bugün kardeş gelde çıkar yokde bu işde Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:insan kardeşiyle dalga geçermi bre Baby düne kadar istavritciydi bugün kardeş gelde çıkar yokde bu işde Siyirdim
ya ağam birde yol arkadaşım dedi durdu 2 dk da senide unuttu nasıl iş anlamadım HadiordanSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  organizasyon oylaması LeVrEkCi 31 7,756 11-03-2011, 19:59
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon tarih oylaması LeVrEkCi 189 26,538 24-02-2011, 19:12
  organizasyon yer belirleme LeVrEkCi 19 4,966 29-11-2010, 20:35
  İzmir Organizasyon Yeri fish or die 143 18,310 02-09-2010, 22:38
Son Yorum: bucalıfikret
  haziran izmir organizasyonu olsunmu olacaksa nerede olsun fish or die 136 17,474 05-10-2009, 22:08
Son Yorum: aygroup
  organizasyon tarih belirleme LeVrEkCi 17 4,004 11-05-2009, 08:06
Son Yorum: yycolak
  organizasyon nerede olsun ? fish or die 383 33,164 02-03-2009, 20:10
Son Yorum: bucalıfikret
  amatör balıkcılık ruhu nerede beyler murat.badak 14 5,096 09-10-2006, 17:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi