Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun Ahmet &Araphüso
Orhan abim geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Affet

Hüseyin abim,Ahmet abim sizlerede helal olsun Orhan abimi ziyaret etmişsiniz dostluk budur işte sizlere helal olsun AlkisAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
ustam61 yazdı:Orhanbaba geçmiş olsun.allahtan acil şifalar dilerim.İzmir org. senide aramızda görmek isterdik ama nasip işte.
Uzun umu denizmi tuttuda kıyıya attınız yoksa dalgalardan mı korktu?
Biz tatlısucular her gittiğimiz yerde balık yakalarız.ekmekle cipura bile yakalarız.karizma çizilmesin diye lüfere ekmekli olta attırmazlar.
dostluklarımızın daim olması dileğimle...

Lüferede ekmek yedirecektin be ustam.Wink
Bul
tekrar geçmiş olsun orhan abi,
ahmet ai daha önce denize açılmıştı bi sorun olmamıştı diye biliyorum demekki o anda bişey dokunmuş geçmiş olsun ahmet abi.
balıklar arapı her yerde seviyor kamil abide aynı ustamda bunda var bişey demekki tatlı su avcıları bu işe disiplinli yaklaşıyorlar..Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:tekrar geçmiş olsun orhan abi,
ahmet ai daha önce denize açılmıştı bi sorun olmamıştı diye biliyorum demekki o anda bişey dokunmuş geçmiş olsun ahmet abi.
balıklar arapı her yerde seviyor kamil abide aynı ustamda bunda var bişey demekki tatlı su avcıları bu işe disiplinli yaklaşıyorlar..Alkis
Nihat bu karaburun un dalgası farklımıydı neydi hakikaten kötü oldumNayirolamaz sağollsun orhan babada anladı benim ne durumda olduğumu hemen kıyıya attı, bilmiyorum belkide yediğim bir şey dokunmuşda olabilir neyseki şu an iyiyim Happy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Orhan abi yengeme büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.bizim eskişehir team e de helal olsun.bu şık ziyaret için kendilerine teşekkürler ediyorum.bu arada fırsattan istifade hazırlıklar yapılmış, balığada çıkılmış maşallah,afiyetler olsun.muhabbetiniz daim olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Böyle bir güzelliği arkadaşlarım çok güzel yorumlamışlar zaten diyecek söz kalmamış Alkis
Eşinize tekrar geçmiş olsun diyorum kaptan..
Bul
Gerçek dostluk diye buna denir, allah muhabetinizi bozmasın, balıklar galiba kuru gitmiş yazık olmuş, balıkları anladıkda dolmalarda mı sudan çıktı.?
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Gerçek dostluk diye buna denir, allah muhabetinizi bozmasın, balıklar galiba kuru gitmiş yazık olmuş, balıkları anladıkda dolmalarda mı sudan çıktı.?
Teşekkür ederim Mehmet abiSeerfher ne kadar balığın yanında aslan sütü gitsede muhabbete arpa suyuyla başladık karıştırmayalım diye aynen devam ettikSeerf
Bornova - izmir
Bul
Geçmiş olsun orhan abi bizler gelemedik ama gelen bütün arkadaşlar bizlerin vekili sayılır Allah hepimizin dostluğunu kalıcı kılsın.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
LeVrEkCi yazdı:tekrar geçmiş olsun orhan abi,
lüferleri yiyince kafan şarj etmeye başladıSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun ve arabım hayırlı yolculuklar. bucalıfikret 10 3,152 30-09-2010, 15:48
Son Yorum: Uzun_ahmet