Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Orhan abim geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Hüseyin abim,Ahmet abim sizlerede helal olsun Orhan abimi ziyaret etmişsiniz dostluk budur işte sizlere helal olsun

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ustam61 yazdı:Orhanbaba geçmiş olsun.allahtan acil şifalar dilerim.İzmir org. senide aramızda görmek isterdik ama nasip işte.
Uzun umu denizmi tuttuda kıyıya attınız yoksa dalgalardan mı korktu?
Biz tatlısucular her gittiğimiz yerde balık yakalarız.ekmekle cipura bile yakalarız.karizma çizilmesin diye lüfere ekmekli olta attırmazlar.
dostluklarımızın daim olması dileğimle...
Lüferede ekmek yedirecektin be ustam.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tekrar geçmiş olsun orhan abi,
ahmet ai daha önce denize açılmıştı bi sorun olmamıştı diye biliyorum demekki o anda bişey dokunmuş geçmiş olsun ahmet abi.
balıklar arapı her yerde seviyor kamil abide aynı ustamda bunda var bişey demekki tatlı su avcıları bu işe disiplinli yaklaşıyorlar..
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:tekrar geçmiş olsun orhan abi,
ahmet ai daha önce denize açılmıştı bi sorun olmamıştı diye biliyorum demekki o anda bişey dokunmuş geçmiş olsun ahmet abi.
balıklar arapı her yerde seviyor kamil abide aynı ustamda bunda var bişey demekki tatlı su avcıları bu işe disiplinli yaklaşıyorlar..
Nihat bu karaburun un dalgası farklımıydı neydi hakikaten kötü oldum

sağollsun orhan babada anladı benim ne durumda olduğumu hemen kıyıya attı, bilmiyorum belkide yediğim bir şey dokunmuşda olabilir neyseki şu an iyiyim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
Orhan abi yengeme büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.bizim eskişehir team e de helal olsun.bu şık ziyaret için kendilerine teşekkürler ediyorum.bu arada fırsattan istifade hazırlıklar yapılmış, balığada çıkılmış maşallah,afiyetler olsun.muhabbetiniz daim olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Böyle bir güzelliği arkadaşlarım çok güzel yorumlamışlar zaten diyecek söz kalmamış

Eşinize tekrar geçmiş olsun diyorum kaptan..
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Gerçek dostluk diye buna denir, allah muhabetinizi bozmasın, balıklar galiba kuru gitmiş yazık olmuş, balıkları anladıkda dolmalarda mı sudan çıktı.?
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
turna yazdı:Gerçek dostluk diye buna denir, allah muhabetinizi bozmasın, balıklar galiba kuru gitmiş yazık olmuş, balıkları anladıkda dolmalarda mı sudan çıktı.?
Teşekkür ederim Mehmet abi

her ne kadar balığın yanında aslan sütü gitsede muhabbete arpa suyuyla başladık karıştırmayalım diye aynen devam ettik
Bornova - izmir
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Geçmiş olsun orhan abi bizler gelemedik ama gelen bütün arkadaşlar bizlerin vekili sayılır Allah hepimizin dostluğunu kalıcı kılsın.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
LeVrEkCi yazdı:tekrar geçmiş olsun orhan abi,
lüferleri yiyince kafan şarj etmeye başladı
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]