Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trofe Geliyorrrrrrr
Albatros-gr yazdı:Alkis iste gercegi soyleyen gercek bir dostAlkis

LeVrEkCi yazdı:yemezler bakın bakiim eksik mesaj yada editlenmiş mesaj varmış bahtsız tavlacım benim Hehe

ben cevabımı verdim bile editlenen yada silinen mesajım yok boşa kürek çekiyorsunuz arapın gazabından kurtulamazsınız Siyirdim
Bul
Hani nerede 13 kğ aynalı,? görelim bakalım, hikayesi nasılmış? ortada hiç bir şey yokki.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Hani nerede 13 kğ aynalı,? görelim bakalım, hikayesi nasılmış? ortada hiç bir şey yokki.
bugğn yada yarın dönüyormuş şu anda avdalar,bu akşam yada yarın akşam ekler diye tahmin ediyorum.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben cevabımı verdim bile editlenen yada silinen mesajım yok boşa kürek çekiyorsunuz arapın gazabından kurtulamazsınız Siyirdim
sen ortaligi sakinlestirmeye mi calisiyorsun..yoksa aksine mi..Siyirdim
hem Huseyin,oyle bir keyif ile gelek ki,hic senin istedigin olmayacak..gorursun..
adam tutmus 13 kiloluk balik..kim ne yazsa ne takar....
Nihat satin almis demis,derse-desin..
,hic merak etme,...dikkate bile almaz..
uzme sen kendiniSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:sen ortaligi sakinlestirmeye mi calisiyorsun..yoksa aksine mi..Siyirdim
hem Huseyin,oyle bir keyif ile gelek ki,hic senin istedigin olmayacak..gorursun..
adam tutmus 13 kiloluk balik..kim ne yazsa ne takar....
Nihat satin almis demis,derse-desin..
,hic merak etme,...dikkate bile almaz..
uzme sen kendiniSiyirdim
ben 1 tek şeye üzülüyorum senin ve dolayısıyla ustamın halini düşünüp üzülüyorum yaww yoksa ben ne üzülücem sizi sevdiğimden yani,
haa 13 kgluk balık tutsam satın almış derseniz bende ne yaparım bilemiyorum hele arap zaten sana gıcık senin vay haline abicim Siyirdim
ne dersin sileyimmi tüm mesajları Hehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben 1 tek şeye üzülüyorum senin ve dolayısıyla ustamın halini düşünüp üzülüyorum yaww yoksa ben ne üzülücem sizi sevdiğimden yani,
haa 13 kgluk balık tutsam satın almış derseniz bende ne yaparım bilemiyorum hele arap zaten sana gıcık senin vay haline abicim Siyirdim
ne dersin sileyimmi tüm mesajları Hehe
pilavdan kacanin kasigi kirilsin..
tek bir harfini bile silme..Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:pilavdan kacanin kasigi kirilsin..
tek bir harfini bile silme..Siyirdim
Siyirdimtamam abicim anlaşıldı arapım hüsom inşallah keyifli gelir aynen dedğin gibi olur huzursuzluk çıkmasın ne olur HappySiyirdim
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Arap Hüseyinle az önce yapmış olduğum telefon görüşmesinden sonra buraya yazmayı uygun gördüm..

Yaklaşık yarım saatlik bir mücadelenin ardından 13 Kg lık sazanı Livara koymuşlar.

Pazartesi günü resimleriyle birlikte rapor gelir diye umut ediyorum..

İşte yeni sezonun ilk trofesi haberi..

Tebrikler arap hüseyin tebrikler başkan....AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Adaşım..

Haberini İstanbulda aldık..Merakla bekliyoruz..Hüsoya tebrikler..Selamlar...
Bul
LeVrEkCi yazdı:Siyirdimtamam abicim anlaşıldı arapım hüsom inşallah keyifli gelir aynen dedğin gibi olur huzursuzluk çıkmasın ne olur HappySiyirdim
cikmaz-cikmaz..
en coku Huseyin 1-2 firca atar..Siyirdim
bende istedigini soyleyen-istemedigini duyar,dusuncesiyle..sesimi cikartmam
olay biter

...........................
nerede kaldi Huseyin yaw?72
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimarabım balığı su kenarında severken elinden kaçırdı galiba.Hehedaha foruma resimi koyamadığına göre var bi terslik.Happy belkide faruk kardeşin sözü doğru çıkacak 13 kğlık sazan arıyor balıkcılarda.HeheHehe
SiyirdimSiyirdimHappyHappyHappy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi