Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ey vatandaş: Eylül ayından önce önüne getirilen LÜFERİ YEME; o balık katledilmiştir
yycolak yazdı:Cahit Abicim gönülden kutluyorum.Herkesin atladığı bir konuya parmak basmışsın.
İmzamı attım. İzmirde pek tanınmıyor ama yinede her türlü desteğe varım.Tekrar teşekkürler.Alkis

Kardeşim,teşekkürler ediyorum.Varol.Sağlıcakla kal..
Bul
bahriyeli yazdı:sonuna kadar destekliyorum imza atılmıştır acaba geçen her saniyede kaç canlının nesli tükeniyordur dünyamızdan.

İnşallah herkes sizler gibi bilinçli hareket eder.Teşekkürler kardeşim.
Bul
murki yazdı:Hepten sessiz kalmaktan iyidir, bu tür faaliyetler toplumumuzun bilinçlenmesi için gerekli. Paylaşım için teşekkürler.Alkis

Teşekkürler ediyorum sevgili Murat.Sağol...
Bul
realdeath yazdı:az önce Atv haberde de bu konudan bahsettiler,, anlaşılan bayağı ses getirmiş bu eylem,yoğun katılım ve ilgi dikkat çekti sanırım.AlkisSeerf

Evet,bende izledim.Ses getirir inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:oktaya ulaşamadığım için konuyu iletemedim,ulaşır ulaşmaz gerekeni yapacagını umuyorum.

Kardeşim,göstermiş olduğun duyarlılık takdire şayandır.Teşekkürler ediyorum sevgili Nihat...
Bul
arkadaşlar kontrol yokki. hale geldiğinde kimse almıyacakki o zaman balıkçı tutabiliyormu bakalım.
Bul
fotokopici yazdı:arkadaşlar kontrol yokki. hale geldiğinde kimse almıyacakki o zaman balıkçı tutabiliyormu bakalım.

En doğru yol bence de bu.Bütün iş halde bitiyor.Teşekkürler ediyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 19,886 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi