Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonun ilk Sinaritleri
LeVrEkCi yazdı:sarozdayken bu palazlardan 2 tane tutmak nasip olmuştu ve aklım onlarda kalarak istanbula dönmüştüm o zamandan beri nasıl yapsam oralarda sırtı çeksem planlarım hezaman olmuştur ki inşallah önümüzdeki sezon orada sırtı çekeceğim.
balıklar çok güzel boydalar anlatımınız zevk veriyor keyifli avlarınızı takip etmeye devam ediyorum,inşallah sezon güzel trofelerle güzel heyecanlarla geçer.bereketli olsun rastgele..

Nihat'cım benim lüfer ile birlikte en çok keyif aldığım avlardan biride sinarit avı.Her arkadaşıma nasip olmasını ve bu keyfi yaşamasını dilerim.İnşallah sana da güzel trofe sinaritler rast gelir.
Sevgilerimle.
Bul
Sevgili Burak abi,
Sinolar harika, ellerinize sağlık. Burç Bey ve size bol cengaverli avlar dilerim.
Afiyetle, rastgele...AlkisSeerf

Sevgili Cahit abiyede buradan geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Burak abi,
Sinolar harika, ellerinize sağlık. Burç Bey ve size bol cengaverli avlar dilerim.
Afiyetle, rastgele...AlkisSeerf

Sevgili Cahit abiyede buradan geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen.

Sevgili Bahadır teşekkür ederiz.Daha iyilerinin sana kısmet olmasını dilerim.Cahit iyileşti ve İskenderun'a kofana ve levrek yakalamaya gitti.Selam ve sevgiler.
Bul
burak abi, ne diyebilirim ki; tek kelimeyle harika sinagritler... tebrikler. Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
bereketli olsun burak abi kardeşinizle beraber çok güzel bir av gerçekleştirmişiniz tebrikler. video çekimleri harika seyrederken kendimi orada hissettim, finalde küçük palazın iadesi örnek bir davranış. afiyet olsun bereketli güzel avlarınızın devamını dilerim rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
abi cidden harika resimler balıklar eve gelince renkleri koyulaşmış ..birde pişmiş hallerini görseydik afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
naxos 5 yazdı:burak abi, ne diyebilirim ki; tek kelimeyle harika sinagritler... tebrikler. Alkis

Hakan'cım beyendiğin için memnun oldum.Daha iyilerinin olta rastgelmesini dilerim.Sağlıcakla kal.
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun burak abi kardeşinizle beraber çok güzel bir av gerçekleştirmişiniz tebrikler. video çekimleri harika seyrederken kendimi orada hissettim, finalde küçük palazın iadesi örnek bir davranış. afiyet olsun bereketli güzel avlarınızın devamını dilerim rastgeleAlkisAlkisAlkis

Sevgili İsmail,yorumun ve güzel sözlerin için teşekkür ederiz.Daha iyileri nasibin olsun.Selam ve sevgiler.
Bul
araphüso26 yazdı:abi cidden harika resimler balıklar eve gelince renkleri koyulaşmış ..birde pişmiş hallerini görseydik afiyet olsunAlkis

Sevgili Hüseyin büyük balık denizden çıktığında da koyu renkliydi.Biz de nedenini çözemedik.Selam ve sevgiler.
Bul
Maşallah sinaritler çok güzelmiş resimler paylaşım güzel elinize emeğinize sağlık saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi