Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
taşlık'ta ilk avımız...
Maşallah emeklerinize sağlık , Greek Team e yine tebrikler ,yeterki havalar düzgün olsun hemen fırsatı değerlendiriyorsunuz ... Balıklara gelince zaten diyecek bir şey yok bizlere bu göz ziyafetini sunduğunuz için bütün ekibe teşekkürler emeklerinize sağlık...AlkisAlkis

Not: Faruk abi indir şu tekneyi sende artık denize artık , Albatros sabırsızlanıyordur şimdi...Smile
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Dr.Güner yazdı:değerli kardeşim sana ufak bir ipucu:birlikte çalıştığınız Filiz hanım benim baldızımdır,selamlar
Guner bu bilgiyi sen bana soylemismiydin..
eger soylemissen,ben Hakan`a soylemeyi unuttum...
ozurAffet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Guner bu bilgiyi sen bana soylemismiydin..
eger soylemissen,ben Hakan`a soylemeyi unuttum...
ozurAffet
farketmez,bu arada Ahmetten rapor yok?
Bul
uzman42 yazdı:Maşallah emeklerinize sağlık , Greek Team e yine tebrikler ,yeterki havalar düzgün olsun hemen fırsatı değerlendiriyorsunuz ... Balıklara gelince zaten diyecek bir şey yok bizlere bu göz ziyafetini sunduğunuz için bütün ekibe teşekkürler emeklerinize sağlık...AlkisAlkis

Not: Faruk abi indir şu tekneyi sende artık denize artık , Albatros sabırsızlanıyordur şimdi...Smile
biz tesekkur ederiz Ismail..
not`un alinmistir..
fakat su bir gercek ki,Albatros`un sabirsizlandigi kadar,Albatros-gr`da sabirsizlaniyor....fakat yapacak bir sey yok,su anda Imaret limaninda calismalar var,tekneyi suya atmak imkansiz,ve de limana daha bu zamanda tekne koymuyoruz...cunku limanda kis aylarinda pek hareketlilik olmuyor...insan az oluyor..teknelerin guvenligi acisindan..diyeceksin simdi son motor hirsizligi o limanda agustos ayinda olmustu,..buda dogru ama ne yapalim...elden bir sey gelmiyor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Dr.Güner yazdı:farketmez,bu arada Ahmetten rapor yok?
hakikaten ondan daha rapor gelmedi.....
bizde bekliyoruz...72
Bul
bereketli olsun hakan hocam gerçekten güzel iş çıkartmışsınız elinize emeğinize sağlık harikasınız.
çok özlemişim olta atmayı çokkkk.
Bul
Albatros-gr yazdı:he he he Happy
Bahadir kardesim,uykucu Faruk abi,cumartesi gecesi saat 03:00te yatti,sabah saat 08:00de kalkti baliga hazirlandi ve gitti..ve yasi da 47...fakat cok balik vurdugundan teknede uyuyamadi..bu da bir gercek..baligin vurmasi oglen saati biraz kesseydi...bak gor ne olurdu
bu arada galiba haklisin,o fotoya tekrar baktim..Serkan hakikaten dua ediyor galiba,ondan o pazar gunu baliklari hep ikiser-ikiser cekerdi...

gereken bilgiler verilmistir Guner...

Sevgili Faruk abim,Siyirdim
Benim bildiğim Faruk abi çok uykusuz balığa gitmiştir.Bobo Balık aşkı ve dostluk aşkına taaa İzmir'lere kadar gelmiştir. 47 sadece bir sayı abicim senin için. Güzel gönlün yeter senin. "Uykucu" diyerek sadece takıldım. O gece ben de çalışıyordum, ara ara baktım gerçekten çok geç yattın. Hatta yarın Faruk abi zor kalkar bile dedimHappyAma sekizde günaydın bile dedin...AlkisAlkisAlkis
Tek kelime ile harikasın. 47'liklere örnek olursun. HAtta bize bileWink
Afiyet olsun, rastgele...

Bu arada dua sana da tavsiyemdir. Baksana bizim meslektaş dua ile götürmüş balıklarıSiyirdimSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Dr.Güner yazdı:farketmez,bu arada Ahmetten rapor yok?

Bu durumlarda gece yat yoklamasından sonra rapor yazıyor Happy
Bornova - izmir
Bul
tebrikler güzel balıklar gerçekten..Alkis
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Faruk abim,Siyirdim
Benim bildiğim Faruk abi çok uykusuz balığa gitmiştir.Bobo Balık aşkı ve dostluk aşkına taaa İzmir'lere kadar gelmiştir. 47 sadece bir sayı abicim senin için. Güzel gönlün yeter senin. "Uykucu" diyerek sadece takıldım. O gece ben de çalışıyordum, ara ara baktım gerçekten çok geç yattın. Hatta yarın Faruk abi zor kalkar bile dedimHappyAma sekizde günaydın bile dedin...Alkis
Tek kelime ile harikasın. 47'liklere örnek olursun. HAtta bize bileWink
Afiyet olsun, rastgele...

Bu arada dua sana da tavsiyemdir. Baksana bizim meslektaş dua ile götürmüş balıklarıSiyirdimSeerf
cok tesekkur ederim Bahadir.....
bilmiyorum ama bu gaz ile cok yol alirim sanirim..Siyirdim
yine cok tesekkurlerSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,593 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,628 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  bodrum avımız bucalıfikret 17 2,259 28-10-2014, 15:39
Son Yorum: bucalıfikret
  12/07/2014 bite me ile kasna avımız muratcoskun 17 2,262 24-07-2014, 21:17
Son Yorum: muratcoskun
  Gökala Avımız Uzun_ahmet 44 3,853 10-03-2014, 23:51