Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
işte malzemelerim
Albatros-gr yazdı:SiyirdimSiyirdimHappyHappy
gordum abi gordum..
ne yapalim kismetinde bunlar varmis...

Dalganın boyu pek belli olmuyo gibi inan üç metre rahat varSiyirdimbenim teknenin durumu içler açısıHappyyarın hava yatınca teknenin bulunduğu yerin fotosunu çekeyimde görGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Dalganın boyu pek belli olmuyo gibi inan üç metre rahat varSiyirdimbenim teknenin durumu içler açısıHappyyarın hava yatınca teknenin bulunduğu yerin fotosunu çekeyimde görGulumse

tekneyi gordum..ve dogrusu uzuldum..senin de uzuldugunu farkettigim icin bir sey yazmadim
sen muhabbetini acinca...sorayim
tekneyi cizmelerini giypte biraz daha yukari cekemezmiydin..
biliyorum bir noktadan sonra,orasinin yuksek oldugunu yazmistin(hatirliyorum)
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tekneyi gordum..ve dogrusu uzuldum..senin de uzuldugunu farkettigim icin bir sey yazmadim
sen muhabbetini acinca...sorayim
tekneyi cizmelerini giypte biraz daha yukari cekemezmiydin..
biliyorum bir noktadan sonra,orasinin yuksek oldugunu yazmistin(hatirliyorum)

Tekneyi çekerdim çekmesine rüzgar azalmışdı ayrıca teknede kuma biraz gömük ellemeyim dedim.Yüksek olan yerleri bugüngü dalgalar dümdüz yaptıHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Tekneyi çekerdim çekmesine rüzgar azalmışdı ayrıca teknede kuma biraz gömük ellemeyim dedim.Yüksek olan yerleri bugüngü dalgalar dümdüz yaptıHappy
anladim Orhan abi...
yarindan sonra ruzgarin hafifliyecegi tahmin ediliyor..
bu arada boyle bir hava da bizde baliga niyetlendik .....iyi mi?SiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kamil abi maşallah malezemeler bini aşmış Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Albatros-gr yazdı:anladim Orhan abi...
yarindan sonra ruzgarin hafifliyecegi tahmin ediliyor..
bu arada boyle bir hava da bizde baliga niyetlendik .....iyi mi?SiyirdimHappy

Sorma ya,posseydon batı veriyor buralarda yatık görünüyodu ben bile heveslenmişdimHappy
Bornova - izmir
Bul
sende benim gibi ne bulduysan almışsın .. güzel malzemeler iyi günlerde bol balıklar tutarsın bunlarla inşallahAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben geçen yaz sonu kararımı vermiştim artık kıyı avına katil matil yok,sadece son bir spin kamış ve makine alacam oda yine tekneden fenerin orada motoru susturup at çek yapmak için.
sonrasında kıyıdan sadece çapariyle istavrit tutarım haa birde tabii bazen yemli eşkina vs olabilir.
ama tekneye kısmetse bu sene baya bir malzeme alacağım fc misinalar,kancalar rapalalar almam şart oldu.
bu arada reisin el yapımı takımlarınıdı kullanmamak üzere güzelce korumaya alıp resimleyip kaldıracagım,eskiden reisin takımlarla balık tutardım o yapardı banada verirdi ama artık böyle bir şansım olmadıgına göre kalan takımları kullanmaya cesaret edemem sadece saklar kolleksiyon gibi korurum.
kısacası kamil abi tekneye malzeme alıp fırsat buldukça kaçıp en değerli balıklardan tutmaya çalışacağız bundan sonra.
Evin bir köşesinde müze gibi bile değerlendirebilinir.Ne güzel bir hatıra köşesi olur.Biraz hüzünlü olsa bile.Hatıra hatıradır.Allah sabır versin Nihatcım.
Bul
orhanekmekci yazdı:Şimdi kıyıyı şöyle bi kolaçan ettim,ahtapot yokSiyirdimonun yerine gümrüksüz mallar gelmişHappy
HappyHappyHappyAlemsin valla.Çok yaşayasın emi.
Bul
Kamilcim malzemeleri görünce çok şaşırdım.Sen o kadar alet edevat edin sonra gel gopezlere Orhan Abiyle rakip ol.Tuhaf geldi bana.O kadar ekipmanla neler yakalanmazki...SiyirdimHadiordanHi
Şaka bir yana...Çok güzel bir kolleksiyonun var.Hiç bir balık elinden kurtulamaz.AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta balıkçılığı malzemelerim.... ANTALYALI07 17 5,297 04-05-2007, 13:51
Son Yorum: Muptela

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi