Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vurmak yok,dövmek yok.
yycolak yazdı:Temel eczaneye gitmiş...
Lütfen ba a bir Asetilsalisilik asit verirmisiniz demiş.Eczacı şaşkın "efendim"
lütfen bir asetilsalisilik asit.Eczacı şaşkın bir şekilde beyefendi neden "Aspirin" demiyorsunuz?Temel gayet ciddi şekilde:Uuuy oni söyleyemiyrum...

Şimdi bunu ilk defa bu gün duydum.Ahtopot pişirmek bana hep zul gelmiştir.Onu yumuşatmak hep zordur benim için.Dükkana yemeğe gelen bir müşteri hiç gerek yok dövmeye vurmaya.Ahtapotu koy düdüklüye at içine iki aspirin kaynat 20 dakika gör dedi.Bende yaptım.Bu gün gümüş iğneyle bir ahtapot yakalamıştım.Tam denk geldi.İnanıulmaz.Pamuk gibi oldu adeda dağıldı.Birde onu küçük doğrayıp tere ve zeytin yapğ ile bir kavurdum.Buyrun birlikte yiyelim.Seerf
Hani derlerya yeme yanında yat.İşte ondan.
Paylaşmak istedim.Teşekkür ederim.Okuduğunuz için.76
Aspirin daha ne işlere yarayacak bakalım.

şekerim afiyetler olsun yarasın umarım süslemişindir.SeerfSeerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Yalçın abi, fıkrada güzel bilgide güzel Gulumse
Paylaşım için teşekkürlerAlkisAlkis
Asıl ilgilendiğiniz için ben teşekkür ederim Serkancım.
Lakerda yazdı:Yeni bir ''püf noktası'' daha öğrendik teşekkürler Yalçın..
Ahtapot henüz denemediğim bir tat..
Bir kez güneyde tatilde iken meze olarak hazır geldi önüme şimdi hatırlamıyorum bile,onun haricinde hiç tatmadım tercihim hep kalamardan yana oldu..
Merak ettiğim bir şey var Yalçın; ahtapot olduğu gibi haşlanıp mı soteleniyor,deri,vantuz vb. gibi bir şeyleri temizleniyormu ?
Hiç bir işlem yapmadım Mehmet Abicim.Sadece aspirinini attım,Hafif üzerini örtene kadar su koydum tamam.Tabii piştikten sonra derisini alıyoruz.Zaten çok kolay çıkıyor sıyırınca.
Tropheus yazdı:super paylasım sagol abıcım. tabı bız nerden bulacaz ahtopotu ayrı konu.AlkisAlkisAlkis
Sen ahtapot iste Sedatcım.Gel burada çok var.Yazın gelince depolarız.Hem mideye hem buzluğa.Wink
Bul
murki yazdı:Yalçın abi fıkra güzelmiş, ahtapotu pişirme bilgilerinde harika, hapları nasıl yurturdun o hayvana.Siyirdim
Balık şeklinde yontarak.Kendi yuttu yazık.SiyirdimBeni güldürdün Allahta seni güldürsün Muratcım.
realdeath yazdı:bütün kollarından raptiye ile tahtaya tutturmuştur yalçın abi Happy
Alemsin Ömercim.Nerelerdeydin.
orhanekmekci yazdı:Ben bu konuda biraz daha şanslıyım,buzlukta iki tane varSeerf

Afiyet olsun Orhan Abicim.Seerf
Bul
kardeş birde dövmeni tavsiye ederim.Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:şekerim afiyetler olsun yarasın umarım süslemişindir.SeerfSeerf
Hemde ne süslenmek...Seerf
bucalıfikret yazdı:kardeş birde dövmeni tavsiye ederim.Seerf

Dövmek yok.Başlığı okumadın galiba şekerim.Hadiordan
Bul
orhanekmekci yazdı:Ben bu konuda biraz daha şanslıyım,buzlukta iki tane varSeerf
he he ...Siyirdim
bende de bir buyuk,iki ufak varSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:he he ...Siyirdim
bende de bir buyuk,iki ufak varSeerf

Maşallah,sende dipfrizi iyi doldurmuşsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
İkinizede afiyet olsun abiler.AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,sende dipfrizi iyi doldurmuşsunAlkis
yok be abim..sadece iki ufak bir buyuk ahtapot...ve bir kac balik var...
yycolak yazdı:İkinizede afiyet olsun abiler.AlkisSeerf
sagol Yalcin tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Buzluktaki balıklar her zaman can simidi gibidir farukcum.Azda olsa çokta olsa.Wink
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi