kasap100 yazdı:Abi harika bir av yapmışsın.Ellerine sağlık.
Trofe balığın sinarit mi?Ben kesinlikle 1 adet trofeden yanatım.Gerçi herbirinin yakalama zevki de ayrı
Afiyeler olsun.Rastgele...
tesekkurler Bahadir
fotosu guzel cikmamis,o trofe ....fangri
bende tek parca halinde trofeden yanayim,fakat yok iken boyle idare ediyoruz artik
rastgele
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir
fotosu guzel cikmamis,o trofe ....fangri
bende tek parca halinde trofeden yanayim,fakat yok iken boyle idare ediyoruz artik
rastgele
Vallahi Kemal abi ile çıkarken ben de yok diyordum Çeşme'de...
Geçen hafta Ertan abiler(efsane nikli) gene 7 adet antenli almışlar her biri 2-3kg'lık....Bakalım aynı yöntemle aynı taşlığı denemek farz oldu...
kasap100 yazdı:Vallahi Kemal abi ile çıkarken ben de yok diyordum Çeşme'de...
Geçen hafta Ertan abiler(efsane nikli) gene 7 adet antenli almışlar her biri 2-3kg'lık....Bakalım aynı yöntemle aynı taşlığı denemek farz oldu...
kasap100 yazdı:Mercan türevi abi...Ertan abimiz ve antenlisi;
sinagritede cok benziyor Bahadir...guzel balik gozukuyor
gordugum ve tuttugum yok
rastgele
isallah birkac tane guzel boy sizlerde alirsiniz..
sadece havayi dikkate alin,bakiyorum meteo-gr da hafta sonu 5 kuvvetinde lodos veriyor..
sizin avlanacaginiz merayi lodos tutuyormu bilmiyorum
Albatros-gr yazdı:sinagritede cok benziyor Bahadir...guzel balik gozukuyor
gordugum ve tuttugum yok
rastgele
isallah birkac tane guzel boy sizlerde alirsiniz..
sadece havayi dikkate alin,bakiyorum meteo-gr da hafta sonu 5 kuvvetinde lodos veriyor..
sizin avlanacaginiz merayi lodos tutuyormu bilmiyorum
Antenli mercan diye geçiyor.
Ama değişik bir takım kullanıyorlar.Sanki üçlü dip oltası gibi.Ama kancalar çok iri.Bütün yavru sübye veya bütün sardalya yem.
Ama ben bir kaç hafta ara verdim.Kısmet olup çıkınca bakacağız...
kasap100 yazdı:Antenli mercan diye geçiyor.
Ama değişik bir takım kullanıyorlar.Sanki üçlü dip oltası gibi.Ama kancalar çok iri.Bütün yavru sübye veya bütün sardalya yem.
Ama ben bir kaç hafta ara verdim.Kısmet olup çıkınca bakacağız...
Tebrik ederim Faruk abi , güzel balıklar , umarım istediğiniz trofeye bir an önce ulaşırsınız , eminim fazla zaman almayacaktır. Tekrar tebrikler elinize emeklerinize sağlık...