Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizasyondan dönenler lütfen buraya..
keser35 yazdı:Selamlar,
Operasyondan dönenler yavaş yavaş dökülmeye başlamışlar...Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.
03.10.2009 tarihinde kızımın doğması sebebi ile katılamadım. Umarım bol balıklı güzel bir organizasyon olmuştur. Başka organizasyonlarda buluşmak dileği ile...
Saygılar...Gulumse
sevgili kardeşim gözün aydın
allah analı-babalı büyütsün bahtı güzel ve hayırlı bir evlat olsun inşallah
Bul
kimse konu açıp resimleri göndermeyecekmi yaww çatladık burada Gulumse
Bul
gürkan kardeş allah analı babalı büyütsün.
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi süpersin dünyadaki herkes senin gibi cesur olsa keşke AlkisAlkisAlkisSeerf
teşekkür ederim nihatcım
iyi dileklerin içinAlkisGulumse
Bul
resim ve videoları bekliyom valla saat bire kadar yollayın açın yeni konu yoksa banlanacaksınız Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Amin cümlemizin..Çok Sağolun...
Bul
keser35 yazdı:Selamlar,
Operasyondan dönenler yavaş yavaş dökülmeye başlamışlar...Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.
03.10.2009 tarihinde kızımın doğması sebebi ile katılamadım. Umarım bol balıklı güzel bir organizasyon olmuştur. Başka organizasyonlarda buluşmak dileği ile...
Saygılar...Gulumse

Ömürlü olsun Gürkan,Allah analı babalı büyütsünGulumse
Bornova - izmir
Bul
arakadaşlar birr nisan şakası desen bir nisan degil hadi hayırlsı degelım.çok güzel şeyler bekliyoyoruz.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
LeVrEkCi yazdı:kimse konu açıp resimleri göndermeyecekmi yaww çatladık burada Gulumse

Bendeki resimler kısıtlı,bu nedenle konu açılmasını bekliyorumSeerf
Bornova - izmir
Bul
bızde evımıze geldık ama cok yorgunum artık yarın acılan konuya foto eklerım.. org.da emegı gecen herkese ve taaa yunanıstandan buraya gelıp bızı sereflendıren dunya tatlısı faruk ve hakan abıme.. orada olan ve her dakıka telefon ıle arayan herkese cok tesekkur ederım..Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi