Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gittim,dinlendim,geldim
orhanekmekci yazdı:Hoca bu amca birde kılıç balığı olursaHehe

Kılıç gelsin de botu çeksin abiBobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Kılıç gelsin de botu çeksin abiBobo
HappyHappyHappy yanlis oldu...AffetAffetAffetolacakti
Bul
Balıklar süper , av da dinlendiren cinsten , daha ne olsun Alkis Ama 2-3 kg.lık tek levreği yakalayıp da bu bölüme koymak şart oldu Siyirdim Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappyHappy yanlis oldu...AffetAffetAffetolacakti

Yok be abi abartmayalımBobo
Biz şöyle 3-4 kg'luk bir paşayı alalım ilk önce de sonra kılıç orkinos deme şansımız olsun....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
thunderbolt yazdı:Balıklar süper , av da dinlendiren cinsten , daha ne olsun Alkis Ama 2-3 kg.lık tek levreği yakalayıp da bu bölüme koymak şart oldu Siyirdim Afiyet olsun Seerf

Oyyy oyyy oyyy
Limitler artıyor maşallahSiyirdim

Bul
thunderbolt yazdı:Balıklar süper , av da dinlendiren cinsten , daha ne olsun Alkis Ama 2-3 kg.lık tek levreği yakalayıp da bu bölüme koymak şart oldu Siyirdim Afiyet olsun Seerf
tesekkurler Nedim...haklisin galiba sart oldu..Siyirdim
sizlerede rastgele
Bul
kasap100 yazdı:Yok be abi abartmayalımBobo
Biz şöyle 3-4 kg'luk bir paşayı alalım ilk önce de sonra kılıç orkinos deme şansımız olsun....
sizin taraflarda derin sular kiyiya yakin..hic belli olmaz....sen suya saglam takimlar salGulumse
Bul
Farukçuğum..

Ellerine sağlık..Yine başarmışın..Çok güzel görüntüler..Ayrıca sana teşekkür etmeliyim..Çünkü sayende sahteler hakkında oldukça fazla bilgi edindim.. Sağolasın..

Buradaki herkesin sözünden alınması gerekiyor.SiyirdimDemek lüfer burdan oraya geliyor..Yani siz tutamıyorsunuz .bana kadar geliyor.SiyirdimArkadaşların da sana verecek cevabı olmalı diye düşünüyorum..Happy

Tebrikler ...Bereketli olsun..rastgele...Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:sizin taraflarda derin sular kiyiya yakin..hic belli olmaz....sen suya saglam takimlar salGulumse

Bahadırında avlandığı yer orkinos çiftliğiSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
aygroup yazdı:Farukçuğum..

Ellerine sağlık..Yine başarmışın..Çok güzel görüntüler..Ayrıca sana teşekkür etmeliyim..Çünkü sayende sahteler hakkında oldukça fazla bilgi edindim.. Sağolasın..

Buradaki herkesin sözünden alınması gerekiyor.SiyirdimDemek lüfer burdan oraya geliyor..Yani siz tutamıyorsunuz .bana kadar geliyor.SiyirdimArkadaşların da sana verecek cevabı olmalı diye düşünüyorum..Happy

Tebrikler ...Bereketli olsun..rastgele...Alkis
raporlarimdan az da olsa faydasi dokunduysa ne mutlu bana...
su kirmizi renk olan dusuncenAlkisalem adamsin abi..sen cok yasa ..hic bu yonlu dusunmemistim....konuyu yeniden yazsam olmaz..galiba dava mahkemelerde sonuclanacakHappy
tesekkurler Ahmet abi.. sizlerede rastgele

orhanekmekci yazdı:Bahadırında avlandığı yer orkinos çiftliğiSiyirdim
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi