Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 izmir'li balıkta
çok güzel bir av, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
AlkisHepinize tebrikler Alkis Fiko sanada büyük bir bravo öyle kilonun üzerinde çipura tuttmak ve dışarı almak büyük ustalık ister Alkis afiyetler
Bul
fikret abim çupra harika görünüyor bu foto ancak bukadar güzel olabilirdi.. ekibe selam yola devam ..daha büyüklerine inşallah afiyet olsunAlkisçok güzelmiş çokBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler elinize emeğinize sağlık ne güzel balık öyle , vallahi maşaallah demekten başka birşey gelmedi içimden kutlarım...
AlkisAlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
thunderbolt yazdı:Abi tebrikler , gerçekten de kallavi çuprayı tasmalamışsın Alkis Bu iri balıklar senden kaçamıyor.Buradaki org.da da en iri balığı ( minekop) sen yakalamıştın.Yeter ki avlandığın yerde iri balık olsun Siyirdim Afiyet şeker olsun Abicim Seerf
teşekkürler nedim yokbe nedim çok balık kaçırdık org şans benden yanaydıSiyirdim

kasap100 yazdı:Fikret abicim baba çuprayı almışsınAlkisMaşallah...
Bereketli olsun.Dostlarla güzel sohbet muhabbet olmuştur.Tebrikler...
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
sağol bahadır muhabbet süper geçti sanada rast gele.Alkis

şerpa yazdı:abi tebrikler. balık gerçekten güzel gözüküyor
teşekkür ederi sağolasın arkadaşım rast gele.

rusan yazdı:Tebrikler Fikret abi balığın maşallahı var bereketli ve afiyet olsun

eyvallah ruşan sanada nasip olur inşallah.AffetAlkis
Bul
balıkoltası yazdı:Tebrikler Fikret Bey, mükemmel bir alyanak gerçekten. Avıda çok keyifli olmuştur. Bence o merayı boş bırakmayın , denemelere devam edin. Bu kiloluklardan yine tutmanız dileğiyle.
Rastgele.
teşekkürler birol merayı bundan sonra boş bırakmayız 2 3 kilonun üstünde çupra alıyorlarmış rast gele.Alkis

tahsinmersin yazdı:(tahsin mersin arkadaşımla tanıştığıma çok memnun oldum teşekkürler tahsin iyiki varsın)
ben teşekkür ederim.2 saatliğinede olsa sizlerle olmaktan çok mutlu oldum.allah ikinizede uzun ömürler versin.
NOT:bu akşam mordoğana sargoza gidiyorum.
tahsinim bol avlar diliyorum rast gele.Alkis

eşref sürek yazdı:Fikret böyle bir balığı çekmenin zevki bile yeter bir dahaki avının bereketli geçmesini dilerim rastgele

çupranın çekmesi çok zevkli anlatamam sizlerede rast gele.Alkis

Albatros-gr yazdı:Fikret guzel bir gecenin sonunda..cok guzel bir parca ile ayrilmissin..
Kilo uzerinde baligi denizden cekmek iyidir de,o balik cipura olursa bir baskadir...
faruk sen daha iyi bilirsin çuprayı çok zevkli birde karaya aldınmı deyme keyfine .Alkis
AlkisAlkisAlkis

tebrikler cok guzel bir av...afiyet olsun
yarin daha buyuklerine ve coklarina insallah
rastgele

teşekkür ederim sizde bu aralar boş durmuyorsunz rast gele.Alkis
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Arkadaşlar...

Birlikte çektiğiniz resim karesi bu yazının en güzel resmi...Çipura da hatırı sayılır olmasına rağmen maalesef diğer resmin yanında ikinci planda kalıyor..

Tebrikler fikret...Anlatımın da çok güzel..Bir daha uzun yazdım deme lütfen..Hatta daha da uzun yazmaya çalış...Bizler yazalım ki başkalarından da isteyelim..

Çipuraya özendim valaahi...Ellerinize sağlık Arkadaşlar...
ahmet abi teşekkür ederim dediğin gibi bizler yazalım ki başkalarında istemeye yüzümüz tutsun bencede gecenin rengi olmuş birlikte çekildiğimiz resimler görümek üzere rast gele.Alkis

Can ARSLAN yazdı:çok güzel bir av, tebrikler
can sağolasın org güzel mera bekliyoruz Siyirdim

mariner8 yazdı:AlkisHepinize tebrikler Alkis Fiko sanada büyük bir bravo öyle kilonun üzerinde çipura tuttmak ve dışarı almak büyük ustalık ister Alkis afiyetler
eyvallah ahmetim dediğine katılıyorum bütün iş sabır sabır eyecan oldumu balıkta yok rast gele.Alkis
Bul
araphüso26 yazdı:fikret abim çupra harika görünüyor bu foto ancak bukadar güzel olabilirdi.. ekibe selam yola devam ..daha büyüklerine inşallah afiyet olsunAlkisçok güzelmiş çokBobo
aleyküm selam arabım hedefimiz daha büyüklerine nasip olursa oda yakında rast gele.Alkis

uzman42 yazdı:Tebrikler elinize emeğinize sağlık ne güzel balık öyle , vallahi maşaallah demekten başka birşey gelmedi içimden kutlarım...
AlkisAlkisAlkis
teşekkürler ege'nin bir numaralı balığı daha büyüklerni sizlere nasip olsun rast gele.Alkis
Bul
Fikretciğim, ellerinize sağlık dört kafadar balıkçı yine boş dönmemişsiniz Barışcım 300 gr.lık balığı tabii denize atar o 9 kg.lık granyözleri yakaladığı için balık ona sıska gelmiştir aradabir benide çağrında acemiliğimizi atalım.
Alper 26.11.1958
Bul
bucalı alper yazdı:Fikretciğim, ellerinize sağlık dört kafadar balıkçı yine boş dönmemişsiniz Barışcım 300 gr.lık balığı tabii denize atar o 9 kg.lık granyözleri yakaladığı için balık ona sıska gelmiştir aradabir benide çağrında acemiliğimizi atalım.

alper abi dediğin gibi 300 gr ona mini gelmiştirBobo tabiki abi ayarlarız birgün beraber oluruz rast gele.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir inciraltı çupraları Uzun_ahmet 38 3,851 17-10-2014, 00:43
Son Yorum: bucalıfikret
  izmir körfezde çipura sinyali verdi SpinAvcısı 22 3,489 11-04-2013, 10:39
Son Yorum: fish or die
  İzmir Urlada 15 dakikalık spin avım SpinAvcısı 34 6,165 09-04-2013, 13:07
Son Yorum: SpinAvcısı
  İzmir urlada kafadan bacaklı avımız :) SpinAvcısı 18 2,861 18-02-2013, 13:22
Son Yorum: xfisher
  emekliler yine balıkta yalova tatar 31 4,752 09-09-2011, 09:41
Son Yorum: SerenaY66
  İzmir tatilim ve balıkavı Tropheus 73 7,754 14-08-2009, 14:37
Son Yorum: Tropheus
  İzmir Seferihisar barajı av raporu adembaba 28 7,056 08-01-2009, 17:06
Son Yorum: Albatros-gr
  25 Ağustos 2008 Özbek İzmir Salih Reis 23 3,919 04-09-2008, 00:08
Son Yorum: aahmet
  İZMİR istavritleri yalova tatar 44 5,562 10-05-2008, 00:09
Son Yorum: yalova tatar
  23 Nisan 2008 İzmir, Urla - Özbek kavak yelleri :) Salih Reis 19 3,655 25-04-2008, 21:10
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi