Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tava olur,mangal olmaz
Faruk abi tebrikler ,bu bölümde yine güzeldi sanırım serinin esas heyacanlı bölümlerine az kaldı (sırtıdaki kuzulara) olsun biz bekleriz , daha öncede dediğim gibi severek ve ilgiyle takipteyiz , bu arada ilk resimdeki pozda yani ne desem Seerf , elinize emeğinize sağlık , teşekkürler...

Alkis Alkis Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Faruk Abi tebrikler Alkis . Bu sefer de tavalık olsun, bir dahakine mangallık inşallah ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
faruk abi benim tavaya atalım onları boşver emenet mangalı yanınada güzel bir salata yaptıkmı offf yemede yanında yat.Gulumsebereketli olsun abi balıklarada sahip çıktık valla Gulumseaffet canım çekti rastgele.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
uzman42 yazdı:Faruk abi tebrikler ,bu bölümde yine güzeldi sanırım serinin esas heyacanlı bölümlerine az kaldı (sırtıdaki kuzulara) olsun biz bekleriz , daha öncede dediğim gibi severek ve ilgiyle takipteyiz , bu arada ilk resimdeki pozda yani ne desem Seerf , elinize emeğinize sağlık , teşekkürler...

Alkis Alkis Alkis
tesekkurler Ismail....ilgin icin ayrica cok sagol..
simdi yine hafta sonu geldi,kismetse paragat durumu olacak yine..
rastgele
cranium yazdı:Faruk Abi tebrikler Alkis . Bu sefer de tavalık olsun, bir dahakine mangallık inşallah ...
insallah Serkan sagol..tavaligin yeri ayri ,mangalligin yeri ayri..degilmi?
sizlerede mangalliklar rastgelsin insallahAffet
bahriyeli yazdı:faruk abi benim tavaya atalım onları boşver emenet mangalı yanınada güzel bir salata yaptıkmı offf yemede yanında yat.Gulumsebereketli olsun abi balıklarada sahip çıktık valla Gulumseaffet canım çekti rastgele.Alkis
helal olsun Ismail...kolayi olsada gondersem...seve-seve..
sizlerede rastgele
Bul
Faruk abi imreniyorumsize yahuu.. Ellerinize saglık..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
her zaman mangallık olmaz faruk abi arada bir tavalıkta olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Krizoberill yazdı:Faruk abi imreniyorumsize yahuu.. Ellerinize saglık..Alkis
tesekkurler Ahmet...sizlerede rastgele
fish or die yazdı:her zaman mangallık olmaz faruk abi arada bir tavalıkta olsun Seerf
herhalde yani...iyi alistik..fakat yarin aksam kismetse (cumartesi)..insallah mangallik olacak..aman fazla buyuk konusmaya gelmezSiyirdimtavaligida bulamayiz sonraHappyBobo
Bul
Faruk abi senin şu sırtı takımının fotosu vardı.Bilgisayarında kayıtlıysa koyarmısın.NErede olduğunu bulamadım.Bu hafta sonu deneyeyim.Wink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler arkadaş , tava olsun daha lezzetli ,Gulumse, Lüferler geldimi mangalda yaparsınız , rastgele 76
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi senin şu sırtı takımının fotosu vardı.Bilgisayarında kayıtlıysa koyarmısın.NErede olduğunu bulamadım.Bu hafta sonu deneyeyim.Wink
Abi şu sırtı takımının tüyosunu alalımSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Canim mercan tava istedi Albatros-gr 64 7,873 23-08-2009, 00:57
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi