Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben gorevimi yaptim
SerenaY66 yazdı:balık kraker görmeyeli bayağı bi zaman geçmişti.Ama sizin bu av gayet çok güzel.banada böyle av olsa .stres atarım.rastgele
sagol Ilker..bu balik krakeri sagolsun,Mehmet abi(lakerda)tavsiye etti...bende sizlere tavsiye ederim..sizlerede rastgele
fish or die yazdı:faruk abi bir tane numunelik sinariti almışsın yinede tek porsiyonluk afiyet olsun Seerf
evet Murat,hic cikmadi diyemeyiz,fakat o kadar saat dolastiktan sonra..bu av baliksiz sayilir...
sizlerede rastgele
Bul
her rapor bir öncekinden daha ilginç geliyopr bana bir sonrakini merakla bekliyorum faruk abi.rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:her rapor bir öncekinden daha ilginç geliyopr bana bir sonrakini merakla bekliyorum faruk abi.rastgele Alkis
tesekkurler Nihat...
buda boyle oldu iste..arada baliksiz da lazim...daha evvelde yazdim,baligin kiymetini anlayalim..
sizlerede rastgele
Bul
Faruk abi kısmet ten ziyadesi olmaz biz iş güçten onuda yapamıyoruz saygılar sayın abim.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Faruk abi kısmet ten ziyadesi olmaz biz iş güçten onuda yapamıyoruz saygılar sayın abim.Alkis
tesekkurler Eren...
o dedigin her zaman gecerli...iste boyle arada durumlari zorluyoruz,fakat netice degismiyor
sizlerede rastegele
Bul
Balık(kraker)lı rapor yok mu?...
Bul
Bereketli olsun ama balık kraker harika...Happy

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Faruk Abi, en önemlisi birinci fotoğraftaki "ACİL ÇÖZÜM" . Onsuz olmaz Seerf .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Faruk abicim görevini layıkıyla yapmışsın tebrikler Alkis

bizin buralar bayağı bir esiyor bu yüzden balığa çıkamıyoruz.
c.tesi günü 2 saat sırtı yaptım bir tane 15. cm. kadar bir sinarit takıldı river2sea hd13'e, yamashita ile beraber dolandım.
onu da denize geri saldım, büyüsün diye.
artık önümüzdeki haftalar eylül ile birlikte havalarda biraz durulur ve bizlerde denizimize ve balığımıza kavuşuruz diye düşünüyorum.
rastgele,
güzel paylaşımın için de ayrıca teşekkür ederim. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
kesinlikle zevkli ve güzel bir av olmuş. yavruyu salman çok büyük bir sportmenlik abi. tebrik ederim seni. inşallah paragatan dolu dolu gelir bir dahaki avdaSmile
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi