Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgili yalçın abim,
bucalı yazdı:Kardeşim zyban diye bi ilaç var sağlık bakanlığından onu kullanarak bıraktım. Günde 2,5 paket içiyordum. Şimdi kokusundan bile nefret ediyorum.

Tabiki ilacinda fayfasi olmustur mutlaka ama herseyden once istemek. ve beyinde bitirmek gerekiyor sanirim...
Bul
Bence bırakma devam...HadiordanHatta günde 1- 1.1/5 paket sana yakışmaz en az 2 paket olmalıSiyirdim Ne gereksiz bir şey dir sevdiklerinden ayrılmakRolleyes Daha HAYAL kaç yaşındaki, daha kaç çipura yakalayacaksın, daha kaç kere sevdiklerinle güzel bir akşamda süslenecekSeerf kaç kere sağlığınıza diyeceksinHappy Sen devam et abicim devam et. Çünkü hiç durmadanAlkisAlkisAlkisnacaksın.
Bu arada bu paylaşımdan kim ne anlıyorsa anlasın bakalım ne anlayacaklarWink
Bul
YaKaMoZ yazdı:YALÇIN abi içmiyorsundur umarım şu anda sigaraAffet

ahbe muratcım yaktın başımı.zaten baskı altındaydım bu konuda.nereden buldunda çıkarttın kaç senelik konuyu.her taraftan sarılmışım zaten.ercan abim balıkta bile içirmiyor.bende bir türlü sıkıntıdan kurtulamıyorum ki sıra sigaraya gelsin.şimdi söylenenleri duyuyor gibiyim.yaşarken sıkıntıya katlan yoksa gebereceksin diye ama.inşallah en kısa zamanda konu ciddi anlamda gündeme gelecek.76
Bul
birgün tepem atacak yalçın abi sigarayı bırakana kadar siteden uzaklaştırılmıştır yazacam göreceksin o zaman sevdiğin dostlarınmı?sigaramı?
dumur olup mecburen bırakacaksın sigarayı SiyirdimSeerfaz kaldı öz abimden çok daha fazla sevdiğim abim benim Seerf
Bul
yycolak yazdı:ahbe muratcım yaktın başımı.zaten baskı altındaydım bu konuda.nereden buldunda çıkarttın kaç senelik konuyu.her taraftan sarılmışım zaten.ercan abim balıkta bile içirmiyor.bende bir türlü sıkıntıdan kurtulamıyorum ki sıra sigaraya gelsin.şimdi söylenenleri duyuyor gibiyim.yaşarken sıkıntıya katlan yoksa gebereceksin diye ama.inşallah en kısa zamanda konu ciddi anlamda gündeme gelecek.76

Ozur dilerim abi nerden bilirdim ...ben bu kadar yazilanlarin ustune birakmissindir diye dusundum...Mahcup
Bul
Yalcın abi LÜTFEN sigarıyı bırak.SİGARA SAĞLIĞA ZARARLI?Snifsinf
Bul
LeVrEkCi yazdı:birgün tepem atacak yalçın abi sigarayı bırakana kadar siteden uzaklaştırılmıştır yazacam göreceksin o zaman sevdiğin dostlarınmı?sigaramı?
dumur olup mecburen bırakacaksın sigarayı SiyirdimSeerfaz kaldı öz abimden çok daha fazla sevdiğim abim benim Seerf

valla ne yapsan haklısın kardeşim.çok yakın halledeceğim bu işi.bende sıkıldım artık.Hadiordan
Bul
YaKaMoZ yazdı:Ozur dilerim abi nerden bilirdim ...ben bu kadar yazilanlarin ustune birakmissindir diye dusundum...Mahcup

estağfurullah kardeşim.sıkıntıda bu ya dabir türlü kurtulamadım o illetten.Hadiordan
Bul
sıtkı Tören yazdı:Yalcın abi LÜTFEN sigarıyı bırak.SİGARA SAĞLIĞA ZARARLI?Snifsinf

çok iyi biliyorumda bir türlü kurtulamıyorum sıtkıcım.inşallah yakın bir zamanda halledeceğim.ilgine teşekkürler.
Bul
yalçın abi iş yerinden 3 arkadaş 14 ocak 2011 tarihinde karar verdik,sigarayı bırakmaya,bir arkadaşım ilaç filen kullandı,ama nafile aynı zamanda diğer arkadaş da anca 1 hafta sadece sigarayı azaltabildi ama şu an eski günlerdeki gibi sıklıkla içmeye devam ediyor.bana gelince sağlığımı düşündüm ve sigarayı bıraktım,ben özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum az çok bizim sıkıntılarımızı gözünün önüne getirebilirsin.gün içinde emvai çeşitte insanla iletişimde olduğumuz vs.vs...
ilaç vs bence hikaye; iste yeter abicim.saygılar sevgiler.abicim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili adminlerimiz haydud 23 4,645 30-11-2006, 20:25
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi