Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 Haziranın Yemleri Hazır
Albatros-gr yazdı:Bahadir,Ugur.....rastgeleyin
yemleriniz ile avlariniz bol balikli gecsinSeerf
saolsın faruk abimSeerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bahadır ve Uğur hadi bakalım sizden ilk raporda trofe bekliyorum inşallah katlandığınız zahmetin karşılığını fazlasıyla alırsınız..Affet
inşallah ahmet abim inşallah ahmet abi yaw 2 gün erken gitsek olmuyomu yaw nolur iki güün erken gitsekBobo
Bul
maceratorr yazdı:gençlere bak be,helal size
valla rıfat abi bunun adına delikanlılık deniyo akılı işi değil çünkiSiyirdim
Bul
balıkcı uğur yazdı:inşallah ahmet abim inşallah ahmet abi yaw 2 gün erken gitsek olmuyomu yaw nolur iki güün erken gitsekBobo

Anlıyorum seni uğurcuğum 15 haziran pazartesiye geliyor 13-14 ünde cumartesi pazar diyorsun ama bu kadar sabrettin 2 günmü sabredemiyeceksin, biz buna uyalımki herkese örnek olalım seninde bu örnek kişiler arasında olacağından hiç şüphem yok..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tim hazırlıklarını tamamlamışAlkis. haydi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz. rastgele...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Anlıyorum seni uğurcuğum 15 haziran pazartesiye geliyor 13-14 ünde cumartesi pazar diyorsun ama bu kadar sabrettin 2 günmü sabredemiyeceksin, biz buna uyalımki herkese örnek olalım seninde bu örnek kişiler arasında olacağından hiç şüphem yok..
tmm abimSeerf
Bul
naxos 5 yazdı:tim hazırlıklarını tamamlamışAlkis. haydi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz. rastgele...
saolsın hakan abimSeerf
Bul
uğur sana sülükleri saklama yöntemi 5litrelik yağ bidonlarına yarıya kadar su koy içinede karton parçaları atıver sülükler daha uzun yaşar tabi serin bir yer olmak şartıyla çok uzun yaşadığını göreceksin arada birde suyunu değiştir ve hiç yiyecek verme ok.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
balıkcı uğur yazdı:abiler biraz yardım yaw ben bu sülükleri iki hafta nası bakacam
şimdi içine biraz toprak attım öle duruyolar aç 2 hafta dayanırlarmı
sülüklerde maşallah davul gibi az ama her kancaya bir sülük iyi olur bu seferkiler birazdaha iriSiyirdim
Uğur,konuyu okudunmu bilmiyorum lakin Mehmet abinin yazdıklarına bir göz at derimAlkis
Hüseyin, bu işin porf. Benim.önce sülükleri küçük bir akvaryuma koy, ısısı 28 dereceden aşağı olmasın.Sülükler 2 ay aç kalabilirler.Bunları yemleme için sülük miktarına göre sen ayarla, akvaryuma küçük bir parça karaciğer veya dalak parçası atman yeterlidir.Bu birinci formül. Alkis
orhanekmekci yazdı:Uğur,konuyu okudunmu bilmiyorum lakin Mehmet abinin yazdıklarına bir göz at derimAlkis
Hüseyin, bu işin porf. Benim.önce sülükleri küçük bir akvaryuma koy, ısısı 28 dereceden aşağı olmasın.Sülükler 2 ay aç kalabilirler.Bunları yemleme için sülük miktarına göre sen ayarla, akvaryuma küçük bir parça karaciğer veya dalak parçası atman yeterlidir.Bu birinci formül. Alkis

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye için yemlerim hazır. bucalıfikret 46 6,065 23-08-2012, 17:59
Son Yorum: bucalıfikret
  İZMİRİN YEMLERİ MELİH_REİS 20 15,638 20-03-2012, 18:07
Son Yorum: fotokopici
  2009 sezonun sülükleri hazır araphüso26 80 11,624 25-02-2010, 22:41
Son Yorum: RastGele
  yemleri tanıyorum (zamanla) Marjan 23 4,239 04-07-2007, 09:50
Son Yorum: Marjan
  balık yemleri LeVrEkCi 4 2,701 20-01-2007, 22:45
Son Yorum: mkarakoc101