Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turan köyün denizinin temizligi
Krizoberill yazdı:çok harika yerler valla
Türkiye işte bu arkadaşlar...........Alkis

harika nedemek bu marmaranın incisi[Resim: 006uw4az7.jpg]si erdek turanlar

[Resim: 001pp6zv8.jpg]
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
Bizede nasip olur inşallah görmek gezmek ve balık tutmak..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
umarım bu temizlik kalıcı olur dünya kirlenirken en azından ülkemizde temiz yerlerin olduğunu bilmek bizi mutlu ediyor.Alkis
DAMLAYA DAMLAYA ÇÖL OLUR.SULARIMIZI KORUYALIM..
Bul
yarımadanın marmara adasını gören tarafında su o kadar temizki tuzlu olmasa kana kana içesi geliyor insanın.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
cennet gibi bir yer..tertemiz ne güzel...
Bul
Haruncum
Harika bir yerde yaşıyorsunuz.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
Bul
harunun dediği kadar var.ben valla denizin tadını o kadar güzel çıkardım turan köyü ziyaretimizde.
Bul
Deniz temiz ancak, şu meşhur kahverengi denizanaları turanköye de ulaşmış, insanlar ürküyor denize girmekten çekiniyor.
Düğümünüz sağlam, iğneniz keskin olsun.
Bul
metin abi kahverengi deniz anaları turan köyü galiba pek sevmedi hemen kaçtılar deniz anaları birer filitre görevini üstleniyor denizlerimizde kirli bölgeleri arındırmak için buralar hoşlarına gitmedi çabuk terkettiler merayıSiyirdimSiyirdim
erdekli yücel yazdı:metin abi kahverengi deniz anaları turan köyü galiba pek sevmedi hemen kaçtılar deniz anaları birer filitre görevini üstleniyor denizlerimizde kirli bölgeleri arındırmak için buralar hoşlarına gitmedi çabuk terkettiler merayıSiyirdimSiyirdim
Bu yaz plajda olsun balığa çıktığımızda olsun hiç görmedim yücel lazımsa bizim burada var getirebilirim üretim yaparsınız.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi