Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 günlük bir çalışmanın sonunda malzemelerimi düzenlemeyi başardım(resim)
yycolak yazdı:Tebrikler Alper Kardeş.Alkis
Ruh AMATÖR işlem PROFÖSYONEL!.......
Şimdi yapılacak iş belli... RASTGELE......
teşekkür ederim yalçın abicimGulumse
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
balıkcı uğur yazdı:çok güzel olmuş alper abi eline sağlıkta şimdi balık yasakta olduğu için böyle yoksa onları varya biri bir yerde olur biribiryerde bende düzetledim koydum bir yere ama yazın balıklar gelmeye başlayınca evde adımını attınğın yer av mazemesiSiyirdim
ama kendine ait bir av odan olması büyük bir güzellik bizim oda yokSnifsinfSiyirdim
he bu arada oda aynı bizim burdaki av marketlere benzemişSeerf
teşekkür ederim uğurum biz yeni evli sayılırız ardiye odası daha boş biraz zaman geçsin bakalım eskiyenlerden balık malzemelerine yer kalacak mıSiyirdim
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Alper ellerine sağlık ne güzel olmuş, yalnız anlamadığım balığa giderkenmi karar veriyorsun hangilerini götüreceğine..
teşekkürler ahmet abi. tabi abi mesela sazana gideceksek ona göre önceden hazırladığım takımlardan alıyorum ve ona göre kamış uzunluğu seçiyorum saplamaları alıyorum ona göre hangi çantaysa ona döşüyorum, alabalık avına gideceksek daha hafif ince ve uzun olan kamışı ve hafif makineyi alıyorum, küçük solucan kutusu ve km.lerce yürüyüş için sırt yada askılı çantaya alabalık için hazırlamış olduğum takımları döşüyorum vb.
Bul
kasap100 yazdı:Alper eline sağlık, herşey yerli yerine oturmuş.Başlığı gördüğümde 4 gün ne yaptı acaba demiştimSiyirdimAma malzemeleri görünce anlaşıldı.Acil durumlarda dükkan açarsan bunlar bir yıl götürür ekonomiyiBoboŞaka bir yana iyi malzeme yapmışsın.Raporları bekliyoruz artık.Rasgele...
teşekkürler bahadır abi kadınlar için ayakkabı çanta neyse, ben de malzemecime uğramadan yapamıyorum zaten içeri girer girmez işte yeni şunlar geldi, sende bu yok falan diyor ben de hemen sazan gibi oltaya gelip lazım olur birgün deyip alıyorum Siyirdiminşallah güzel raporlar verebilirim abicim...
Bul
ALTAYLI yazdı:Alper o malzemeleri karışık bir durumda düşünemiyorum her halde bir felaket sonrası durumu andırıyordu. Baksana 4 gün sürmüş. Malzemeci gibi olmuşsun sanırım uzun zaman her hangi bir şeye ihtiyacın olmayacak
ercan abicim sen öyle diyorsun da daha 1 saat evvel aldım şu üçünü daha fiyatları üstünde ki benim dükkanın 30 metre yanında bir av bayii hemen arka sokağımda başka bir av bayii var e napiyim toptancılarının minübüsünü görünce yine dayanamadım bakmaya gittim yeni ne gelmiş diye yine aldım 3 parça daha değişik iki kaşık bir sahte balık dahaSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ufuktan26 yazdı:Alper tebrik ederim çok güzel olmuş.Alkis
Unutmadan burası senin ev herhalde, yerin müsaitmişSeerf
sağol ufuk abi burası benim apartmanın giriş katında, herkese ait ayrı ayrı kiler odaları var orası burası...
Bul
alper helal olsun valla gross market gibi olmuş al arabayı hadeeee alış verişeBobo
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
sabah 9 dan akşam 5 e kadar açığız abi teşekkürlerGulumse
Bul
orda bir servet yatıyor. Big Grin
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
Alper bir kusur buldum..tek bir tane ,soylersem kizarmisin?Siyirdim
AlkisAlkisGOLD uyeliginde hayirli olsun,yakismisAlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü: