Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iki ayin acisini cikaramadim
alperburdur yazdı:faruk abi güzel gün geçirmişsiniz tebriklerAlkis ve yarın bol balıklı avlar dilerim rastgele abicimGulumseSeerf
Cok sagol Alper..insallahGulumse
Bul
kışın benim meradada balık olmuyor o nedenle kışın gitmiyorum balık olsa kar kış dinlememde balık olmadıgını bile bile gitmiyorum.
faruk abi yarın inşallah merada yerine düşer balığı toplarsınız.rastgele.
Bul
Koskoca Ege Denizinde böyle güzel mamunlara hiç balık vurmaması ilginç gerçekten. İnşallah sonraki avınızda rastgelir. Soğuk su yaramamış anlaşılan balıklara. ortadan kaybolmuşlar.
Bul
İnşallah yarın güzel bir yere (meraya) rastgelirsin bugün antreman yapmışsın yarın için rastgelee...
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
olsun faruk abı en azından sefteyı yapmıssın...insallah yarın bereketlı bır gun olur..rasgeleGulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Seerf
LeVrEkCi yazdı:kışın benim meradada balık olmuyor o nedenle kışın gitmiyorum balık olsa kar kış dinlememde balık olmadıgını bile bile gitmiyorum.
faruk abi yarın inşallah merada yerine düşer balığı toplarsınız.rastgele.
Yarin gidecegimiz merada derinlik 17 metre..daha derin ve baska bolge..insallah farkli olacak..
Bul
balikoltasi yazdı:Koskoca Ege Denizinde böyle güzel mamunlara hiç balık vurmaması ilginç gerçekten. İnşallah sonraki avınızda rastgelir. Soğuk su yaramamış anlaşılan balıklara. ortadan kaybolmuşlar.
Oyle benziyor,Birol..epey soguklar oldu..onunda bir etkisi olacakGulumse
Bul
Köksal yazdı:İnşallah yarın güzel bir yere (meraya) rastgelirsin bugün antreman yapmışsın yarın için rastgelee...
Ahmet(mariner8) gibi sende asil mac yarin diyorsun koksal...tesekkurlerSeerf
Bul
blue_zaire yazdı:olsun faruk abı en azından sefteyı yapmıssın...insallah yarın bereketlı bır gun olur..rasgeleGulumse
sagol Fevzi..sen bu gun ne yaptin?duyduguma gore baliga gitmissinGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Seerf
Yarin gidecegimiz merada derinlik 17 metre..daha derin ve baska bolge..insallah farkli olacak..

Faruk,Maronya ters demişsinde balık derinde burası size ne uzaklıktaGulumseSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu gün ayın kaçı yalova yalova tatar 49 7,156 22-01-2009, 14:04
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi