20-02-2009, 17:15
tam benlikmiş bu paraşüy işi yawww paylaşım için teşekürler
Her tekneye gerekli
|
20-02-2009, 17:15
tam benlikmiş bu paraşüy işi yawww paylaşım için teşekürler
20-02-2009, 23:58
Faruk paylaşım için teşekkürler.
paraşütün bir şekil üzerinde ölçülerini verirsen çok iyi olur.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
21-02-2009, 00:07
(Son Düzenleme: 22-02-2009, 20:17, Düzenleyen: Albatros-gr.)
turna yazdı:Faruk paylaşım için teşekkürler.O parasut capalar cesitli boyutlarda cikiyor...tam olcuyu pazar gunu koye kayinpederlere gittigimde verebilirim.teknem orada.tahmini olculeri..uzunluk 1,5m kadar..genis dairenin capi 1,3 m kadar olmali.tam olcu isterseniz olcerim(pazar gunu)
21-02-2009, 02:01
Teknem olmadığı için ilk defa gördüğüm hatta ilk defa duyduğum, güzel yararlı olabileceğini düşündüğüm bir ürün. Konu için tebrikler Yalnız (Temennim sadece balikcilikta kullanmasi geregi duyulmasidir. ) tam anlayamadım. Pek görmediğimden buralarda yaygın olmadığını düşündüğüm paraşüt çapa hangi kötü emellerde kullanılabilirki. Sayın balıkçım paylaşımın için çok çok teşekkürler.
21-02-2009, 02:05
(Son Düzenleme: 21-02-2009, 02:08, Düzenleyen: Albatros-gr.)
murkican yazdı:Teknem olmadığı için ilk defa gördüğüm hatta ilk defa duyduğum, güzel yararlı olabileceğini düşündüğüm bir ürün. Konu için tebrikler Yalnız (Temennim sadece balikcilikta kullanmasi geregi duyulmasidir. ) tam anlayamadım. Pek görmediğimden buralarda yaygın olmadığını düşündüğüm paraşüt çapa hangi kötü emellerde kullanılabilirki. Sayın balıkçım paylaşımın için çok çok teşekkürler.Murat konunun basinda ASIL GOREVI diye yaziyorum...yani teknenin motoru bozuldugunda,kuvvetli ruzgar seni acik denize suruklerse...bunu kullaniyorsun(ALLAH muhafaza)....balikcilikta ise keyfi kullanma ![]() NOT ![]() 0
21-02-2009, 02:13
[quote=Albatros-gr]Murat konunun basinda ASIL GOREVI diye yaziyorum...yani teknenin motoru bozuldugunda,kuvvetli ruzgar seni acik denize suruklerse...bunu kullaniyorsun(ALLAH muhafaza)....balikcilikta ise keyfi kullanma
![]() NOT ![]() Pardon abi. Tekrar teşekkürler.
22-02-2009, 20:29
turna yazdı:Faruk paylaşım için teşekkürler.Sn.F.Mehmet Koray...olculeri istemistiniz,bu gun sizin icin olctum.(tahmini olculer vermistim onlar yanlis,onlarida duzelttim.) 1-Genis,suyun girdigi cemberin capi...130cm(FOTO1) 2-Dar suyun ciktigi cemberin capi...15cm(FOTO2) 3-Uzunluk...150cm(FOTO3)
22-02-2009, 20:48
denizde yüzme yarışması yapacağınız rakibinn mayosunun arka tarafına gizlice bir çatal iğne ve iple tutuşturursanız da adamı rahatlıkla geçebilirsiniz
![]()
22-02-2009, 20:55
alperburdur yazdı:denizde yüzme yarışması yapacağınız rakibinn mayosunun arka tarafına gizlice bir çatal iğne ve iple tutuşturursanız da adamı rahatlıkla geçebilirsinizadami gectimi ...adam ipi tolamaya baslarsa...vede adam 2metre biri ise ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|