20-02-2009, 13:22
ayrıca herkese ilginiz için teşekkür ederim
Karlaraltında Gökkuşağı Alabalık Avı15.02.2009(video-resim)
|
20-02-2009, 13:23
balıkcı uğur yazdı:elper abi gene balık tutma isteğim depresti yaw teşekkürler uğurum böyle düşünüyorsan demek ki paylaşım amacına ulaşmış demektir ![]()
20-02-2009, 13:37
alperburdur yazdı:teşekkürler uğurum böyle düşünüyorsan demek ki paylaşım amacına ulaşmış demektirbizim ve tüm balıkçılar ana düşüncesi bu olmalı abicim saten ![]()
20-02-2009, 13:45
resimler harika sağolunn!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
20-02-2009, 14:11
balıkcı uğur yazdı:bizim ve tüm balıkçılar ana düşüncesi bu olmalı abicim saten haklısın kardeşim ![]() ![]()
20-02-2009, 17:13
alperburdur yazdı:abi o kocaman bir mantar ağacın gövdesinde büyümüş bana da ilginç geldiği için resmini çektim...Bende mantara benzettim..ama buyuk geldi gozume ve agacin govdesinde..cok ilginc...guzel bir kare yakalamissin
20-02-2009, 18:16
Albatros-gr yazdı:Bende mantara benzettim..ama buyuk geldi gozume ve agacin govdesinde..cok ilginc...guzel bir kare yakalamissin söğüt ağaçlarıının gövdelerinde olur.. mantar gibi güşünmeyin her ne kadar tipi öyle olsada sert ve odunsu bir şey bir tür asalak bir canlı olduğunu düşünüyorum.... şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
21-02-2009, 20:10
Albatros-gr yazdı:Bende mantara benzettim..ama buyuk geldi gozume ve agacin govdesinde..cok ilginc...guzel bir kare yakalamissin sağol faruk abi güzel bir görüntüsü vardı karşıya geçemedim su derindi inceleyemedim ama benim de çok ilgimi çekti...
21-02-2009, 20:14
alperburdur yazdı:sağol faruk abi güzel bir görüntüsü vardı karşıya geçemedim su derindi inceleyemedim ama benim de çok ilgimi çekti...Yarin program varmi Alper? Bizim buralari cok soguk...sizde durum ne? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|