Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kesir-Hacılar merasında balıkçılığımız
bahriyeli yazdı:ahmet abi tebrikler yine güzel balıkçılık olmuş afiyet olsun.ayrıca vipliğinizide kutlarım tebrikler hayırlı olsun rastgele.
Teşekkür İsmail 76 sanada rastgele
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, tebrik ederim. Balıklar çok güzel, keyfi bi ayrı güzelGulumse.
Teşekkür Serkan 76 sanada rastgele
Bul
eşref sürek yazdı:Ahmet abi eli boş dönmemiş kısmetinizide yakalamışsınız resimde görülen kırmızı alt gps galiba çok yararlı bir alet kerteriz arama derdin olmuyor nokta atışı yapıyorsun sonraki avlarınızın daha bereketli geçmesini dilerim afiyet olsun rastgele
Teşekkür Eşref arkadaş 76 evet GPS çok faydası oluyor Seerf
Bul
alperburdur yazdı:güzel av olmuş ahmet abi bereketli olsun tebriklerAlkis
Teşekkür Alper 76 seninde yaptığın montaj çok şahane sanada tebrikler Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:ahmet abi çok güzel görüntüler.yeterli sayıdada balık almışsın daha ne olsun..ellerinize sağlık...saygılar..rastgele...
Teşekkür Ozan arkadaş 76 bereket versin keyfimizi yaptık ya biz ona bakalım Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Arkadasim Ahmet..her seyden evvel VIP,ligin hayirli olsun....simdi gelelim asil konuya..abicim ben sana telefon cektim,bana balik yok dedin...biz Ayhanin teknesi ile gelecektik..o fotograftakiler ne? KEDI ENCEGI,mi?Hehe
Saka-saka..baliklari telefondan sonra tuttugunuzu biliyorum..azda olsa zevkinizi yapmissiniz..bir dahaki daha bereketli olsunSeerf
Teşekkür Faruk arkadaş 76 darısı senin başına Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet abi eline sağlık avın bereketli olmuş rast gele .AlkisSeerf
Teşekkür Fikret 76 sanada rastgele Seerf
Bul
araphüso26 yazdı:tuzlu sülünez sanki ben bunu hatırlıyom çok kötü kokuyo yav ama yinede güzel balık almışsınız tebrikler ahmet abiAlkis
Teşekkür Hüseyin arkadaş 76 Kabatepe limanı tuzlu sülünesleri daha güzel kokuyor Hehe
Bul
doktor yazdı:Ahmet abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim önemli olan ne kadar balık olduğu değil ortam ,muhabbet daha önemlidir balıklar 3 . sırada gelir paylaşım resimler için teşekkürler afiyet olsun saygılar.Alkis
Teşekkür Eren 76 evet senin dediğin gibi biz balığa zevkimiz için gidiyoruz Seerf sanada rastgele
Bul
tatar35 yazdı:çok güzel av olmuş abi tebrikler.Alkis
Teşekkür Erdal 76 sanada rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  4 ve 11 Aralık balıkçılığımız mariner8 43 6,393 02-01-2012, 19:36
Son Yorum: YaKaMoZ
  aksamki balikciligimiz 13/09/2011 makineci 31 4,211 20-09-2011, 12:18
Son Yorum: cranium
  14/11/2010 Balıkçılığımız mariner8 25 3,890 24-11-2010, 21:32
Son Yorum: mariner8