Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
arkadaşlar öncelikle bu mini org katılan arkadaşlarımı kutlarım
ANKARADAN izmire misaffirliğe gelen (yayıncı) kamil arkadaşımızda bizlere katıldığı için teşekkür ederim kendisinle tanışma fırsatımız oldu
org gayet güzel geçti adefimiz çupraydı ve aldık bunun yanında çok güzel gopes ve erkek mercan alındı fevzi arkadaşımız org rekorunu kırmıştır kendisine teşekkür ederim
güzel resimler ve videolar var nasipse yarın gönderecem malum yol ve direksiyon yorgunluğu var birkaç resim göndereyim .AlkisAlkisAlkis
Bul
Çupralar gerçekten güzelmiş yakalayanlara afiyet olsun
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar öncelikle bu mini org katılan arkadaşlarımı kutlarım
ANKARADAN izmire misaffirliğe gelen (yayıncı) kamil arkadaşımızda bizlere katıldığı için teşekkür ederim kendisinle tanışma fırsatımız oldu
org gayet güzel geçti adefimiz çupraydı ve aldık bunun yanında çok güzel gopes ve erkek mercan alındı fevzi arkadaşımız org rekorunu kırmıştır kendisine teşekkür ederim
güzel resimler ve videolar var nasipse yarın gönderecem malum yol ve direksiyon yorgunluğu var birkaç resim göndereyim .AlkisAlkisAlkis
Fikret arkadasim yogun ama o kadarda zevkli ve bereketli bir gun gecirdiniz.tebrikler..afiyetler ve iyi dinlencelerGulumse
Bul
gonder bakalım fıkret abı bır kac resım Big Grin
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Video görüntülerini Sabırsısızlıkla bekliyorum
Bul
zeytin elinden resimler.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
şeref kaptan takım çantan benim arabada kalmış salıgünü akşamı pınarbaşına babamlara gigecem evine bırakırım
Bul
ne o yav pazar yeri gibi orası nerdeyse havuzdan tutacakmışsınız balıkları anladım ben onu bu balıkların hepsi kaçkınSiyirdim
yünede güzel muhabbet olmuş tebrikler arkadaşlar kamil abimede selam iyi yapmışAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
cok kotu cıkmısım resımlerde yaw neden acaba Hadiordan
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
bucalı barışım 4 resimde ağzın açık kalmış güzel olmuş hehehehehheSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,097 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,207 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi