Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir'den bir kaç kare
paylaşımına teşekkürler ahmet abiGulumse
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Albatros-gr yazdı:Fikret,seneler once orada bir baraja arkadaslarla gidip kamp kurmustuk..(barajin ismini hatirlamiyorum).yem boyle kup seklinde kesik pancar kuspesiydi galiba..onun uzerine bir suru kanca batirip,sazan tutuyorduk.iste orada olsun ESKISEHIR ORG.(yer gostermek haddime degil,sadece kendimce biraz nostalji yaptim)

Faruk reis sizin anlattığınız yer PORSUK barajı şimdilerde orda birşey kalmadı desem yeri var çünki Kütahya Azot fabrikasının atık suları kirletti baraj suyunu ve yaklaşık 20 yıldır balık yoktu şimdilerde yeni yeni israil sazanı dediğimiz sazanlardan çıkmaya başlamış..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
doktor yazdı:Ahmet abim paylaşım resimler güzel teşekkür ederim nehir içinede ışıklı sandalcı güzel olmuş eline emeğine sağlık.

Erenciğim teşekkür ederim sağolasın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:paylaşım için teşekkürler gerçekten güzel kareler resimler sizlerle daha güzel emeğinize sağlık.

İsmailim sizler dahada güzelsiniz teşekkür ederim..Alkis
gobekbalığı yazdı:ahmet abi kendimi memlekette hissettimBobo sağol paylaşımiçin

Yok yok sizin memlekete benzemez burası bizim memleket Siyirdim
pek tanıdık geldi fotolar.. Big Grin adalar,porsuk çayı ve doktorlar.. Smile
varsa birkaç foto da ben eklerim..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet cok sagol beni seneler evvele goturdun...o porsuk nehrinin etrafindaki cafelerde ictigimiz kahveler....hey gidi gunler hey...birde orada yanlis hatirlamiyorsam kilicoglu sinemasi vardi...hala duruyormu...Gulumse

kılıçoğlu sineması kapandı..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ahmet abi paylasim icin tesekkurler.Alkis
sayende Eskişehiri de gorduk cok harika fotolar cekmissiniz.
Huseyin abide cok capkinmis hemen hurilerin yanina yanasmis.Siyirdim
1980 Sirinyer Izmir
Bul
Ege yazdı:pek tanıdık geldi fotolar.. Big Grin adalar,porsuk çayı ve doktorlar.. Smile
varsa birkaç foto da ben eklerim..

Yani ege sen bizden çok geziyorsundur oraları tanıdık gelecek tabikii.Wink
phnx yazdı:Ahmet abi paylasim icin tesekkurler.Alkis
sayende Eskişehiri de gorduk cok harika fotolar cekmissiniz.
Huseyin abide cok capkinmis hemen hurilerin yanina yanasmis.Siyirdim

Ben teşekkür ederim sedat, Hüseyin abin bir çapkındırki sorma Siyirdimkaşla göz arasında hemen yanaşmış hurilere dimi Happy

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çorumdan birkaç kare balıkcı uğur 25 4,282 18-09-2009, 18:55
Son Yorum: balıkcı uğur
  eskişehir tanıtımı araphüso26 37 7,935 05-02-2009, 18:13
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi