24-01-2009, 01:40
Lakerda yazdı:Gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkürler..
İlginize biz teşekkür edriz...
Selamlar...
Doğal Alabalık Üretimi..
|
Lakerda yazdı:Gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkürler.. İlginize biz teşekkür edriz... Selamlar...
bucalıfikret yazdı: Sağolasın Fikret Kardeşim... Selamlar...
26-01-2009, 02:02
alperburdur yazdı:ahmet abi kutluyorum seni biz iyi ya da kötü doğaya ne verirsek doğa bize iki katını geri veriyor. Teşekkürler Alper Kardeşim... Aynen dediğin gibi oluyor. Selamlar...
26-01-2009, 10:33
ahmet abi böylesi duyarlı bir davranış tüylerimi diken diken yaptı benim. eğer böyle bir olayla karşılaşırsak hepimizin aklına gelecek ilk hareket bu olur.
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
26-01-2009, 20:56
Mantıklı düşünceler beni her zaman cezbetmiştirrrrrr. Tebriklerr
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
27-01-2009, 02:10
aahmet yazdı:ahmet bey paylaşım ve duyarlıgınız için teşekkürler. Sağolasın Sevgili Adaşım... Selamlar...
27-01-2009, 02:17
fish or die yazdı:ahmet abi böylesi duyarlı bir davranış tüylerimi diken diken yaptı benim. eğer böyle bir olayla karşılaşırsak hepimizin aklına gelecek ilk hareket bu olur. Sevgili Murat... Bu sözlerin aklıma bir şey getirdi...Ben sizlerin bu kadar takdirle karşıladığınız bu hareket yüzünden geçmişte oldukça fazla suçlandım..Beni doğal dokuyu değiştirmekle suçladılar...Kendini savunamayacaksan hiç böyle şeylere heves etme.. ![]() Tabii yapı olarak dünya bir olup karşıma geçse beni amaçladığım ve doğru olduğuna inandığım bir şeyi yapmaktan vazgeçiremez.. İnsanlar oldukça garip farklılıklar gösteriyor...Bu da çok enteresan... Selamlar...
27-01-2009, 02:21
aygroup yazdı:Sevgili Murat... ahmet abi suçlanma sebebin ağ atacakları yerleri ağaç ile kapatmaksa onların düşüncelerine göre gerçekten suçlusun..katliamı engellemişsin adam salyalarını akıtarak gelmiş bi çuval alabalık yakalayacak sende adamların tekerine çomak sok olacak şeymi yani ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
27-01-2009, 02:46
araphüso26 yazdı:ahmet abi suçlanma sebebin ağ atacakları yerleri ağaç ile kapatmaksa onların düşüncelerine göre gerçekten suçlusun..katliamı engellemişsin adam salyalarını akıtarak gelmiş bi çuval alabalık yakalayacak sende adamların tekerine çomak sok olacak şeymi yani Doğru Hüso Kardeşim... Yine ilginç bir noktayı açıklamak isterim.Biz Alabalık olan derelere sabah karanlıkta girip güneşin doğmasını bekliyoruz.Erken gittiğimiz için bazen gece atılmış ağlara rastlıyoruz.Gayet tabii ki bunları hemen çekip kullanılmaz hale sokuyoruz. Ama bugüne kadar hiç bir zaman bir ağda 3 balık görmedim ..Ya bir ya da iki balık oluyor. Alabalık öyle diğer balıklar gibi ağa pek fazla vuran bir balık değil...Daha çok sakince durup avını bekleyen bir balık...Haliyle olta ile gezerek av daha verimli oluyor. Yani öyle bir çuval balığı ağ atanlar rüyalarında bile göremezler... Selamlar... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Trofe Alabalık üretimi | aygroup | 24 | 5,835 |
04-08-2009, 23:33 Son Yorum: aygroup |