Yorumları: 5,855
Konuları: 245
evet 2 sene önce bende bu konuyu vermiştim.ama resimler diğer sistemde kalmış sadece yorumlarımız var.ama ben hâlâ bu işe akıl sır erdiremedim.bu işin içinde bir iş var gibime geliyor.Tepelerde çoluk çocuk izliyor.psikolojileri mahvolmuştur.muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır gibime geliyor.Ama yinede bir soru işareti tepemde duruyor.Ya gerçekten vahşetse .....
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=1905
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Her ne olursa olsun yaptıkları vahşet, insanlık dışı..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 329
Konuları: 76
tam anlamıyla bir vahşet katliyam bu...Mutlaka bunu önüne geçilmeli.Olmaz böyle birşey nasıl bir yürek bu nasıl bir vicdan ondan sonrada kalk koruma altına al bu hayvancıkları.Buna yürek dayanmaz
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
SerenaY66 yazdı:evet 2 sene önce bende bu konuyu vermiştim.ama resimler diğer sistemde kalmış sadece yorumlarımız var.ama ben hâlâ bu işe akıl sır erdiremedim.bu işin içinde bir iş var gibime geliyor.Tepelerde çoluk çocuk izliyor.psikolojileri mahvolmuştur.muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır gibime geliyor.Ama yinede bir soru işareti tepemde duruyor.Ya gerçekten vahşetse .....
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=1905
ilker abi bunlar benim psikolejimi bozdu yav
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
bu olayı belgeselde ızlemıstım..orası kucuk bır kasaba ve balınalardan elde ettıklerı yagı kısın ısınmak ıcın kullanıyorlarmıs...dıye bılıyorum..ama avlanma seklı malesef vahset ve geregınden fazla
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
vahşeti geçmiş onlar, katliam yapıyorlar, şiddetle kınıyorum
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 759
Konuları: 28
05-01-2009, 14:32
(Son Düzenleme: 05-01-2009, 14:34, Düzenleyen: harun77.)
tek kelimeyle yazıklar olsun bu katliama yok açmı kaldılar ne yapacaklar bu kadar balığı denizin rengi bile kıpkırmızı
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Orada bulunan o kalabalığın dur, ne yapıyorsunuz dememesi şaşırtıcı. Kadınlar ve çocuklar bu sahnelere maruz kalıyor. Bu görüntülerin haklı bir tarafı olması mümkün değil. Resimlere bakarken tüylerim diken diken oldu. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
bu resmi daha öncede görmüştüm bence foto montaj yada film sahnesi gibi birşey..nasıl kıyıya sokacaklar o kadar balinayı mantıklı gelmiyor bana..böyle bişey yapamazlar dünya hayvan örgütleri ayağa kalkar hayatlarını kaydırırlar onların mümkün değil bence böyle birşey.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 32
Konuları: 5
12-01-2009, 15:43
(Son Düzenleme: 12-01-2009, 15:48, Düzenleyen: deniztutkunu.)
Ben bir belgeselde buna benzer görüntüler seyretmiştim. Ancak onlar tropikal bölgelerde yaşayan yerli insanlardı ve et ihtiyaçlarını karşılamak için yunusları bir koy a sıkıştırıp, boğazlıyorlardı. Yunuslara çok acımıştım ancak yinede onlar tüm köyün et ihtiyacını (belki de bir senelik) karşılamak için yapıyorlardı. Bunların öyle ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum. Görüntüler insanın ne denli vahşi olduğunu gösteriyor. Zira İsrail'in Gazze'de yaptığı vahşet de farklı değil. Allah zalimlerin belasını versin.
Bize tüm bu güzellikleri veren Allah'a çok teşekkür ederim.