08-12-2008, 04:07
tebrikler guzel av olmus
su rapalaya bir turlu isinamadim birazdaha ugrasmam gerekiyo galba.
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
1980 Sirinyer Izmir
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-11 (Hisar'da Rapalayla Av)
|
08-12-2008, 04:07
tebrikler guzel av olmus
![]()
1980 Sirinyer Izmir
08-12-2008, 10:25
birol tebrikler çok güzel bir ava daha imza atmışsın,bereketli olsun,maşallah.bol şanslar rastgele..paylaşım ve bilgiler için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
08-12-2008, 11:26
phnx yazdı:tebrikler guzel av olmusTeşekkürler.. ANTALYALI07 yazdı:birol tebrikler çok güzel bir ava daha imza atmışsın,bereketli olsun,maşallah.bol şanslar rastgele..paylaşım ve bilgiler için teşekkürler.. Sağol Aytekin. Sanada rastgelsin.
08-12-2008, 13:23
Tebrikler güzel av olmuş vallaha.Daha da verimli avlar geçirmeniz dileğiyle.Saygılar
08-12-2008, 16:28
çatalca 84 yazdı:Tebrikler güzel av olmuş vallaha.Daha da verimli avlar geçirmeniz dileğiyle.Saygılar Teşekkürler Murat. Rastgele.
08-12-2008, 19:05
bugün öğleden sonra oglumla kalendere indim istavrit tuttuk adamın birine bir sarıkanat geldi birinede palamut geldi çapariye herkes rapalaya döndü ama benim orda oldugum sürece başka palamur sarıkanat gemedi yarın hava güzel olursa inerim bakarım birdaha.bilgin olsun birol bogazda balık devam ediyor.
08-12-2008, 19:14
LeVrEkCi yazdı:bugün öğleden sonra oglumla kalendere indim istavrit tuttuk adamın birine bir sarıkanat geldi birinede palamut geldi çapariye herkes rapalaya döndü ama benim orda oldugum sürece başka palamur sarıkanat gemedi yarın hava güzel olursa inerim bakarım birdaha.bilgin olsun birol bogazda balık devam ediyor. Teşekkürler Nihat. Cumartesi de kalender güzel palamut yapmış. pazar da almışlar. yarın yağmurlu görünüyor ama yine oltamı, rapalamı alıp bisikletle hisarı yoklamayı düşünüyorum. geçen günkü gibi rahat olmayacak çünkü rüzgar kuzeyden esiyor. bakalım akıntı ve kalabalıktan olta atabilecekmiyim.
08-12-2008, 19:47
bisiklet işi güzel birol ben çoğu yere araba park yerinden dolayı gitmiyorum ama oğlumun bisikleti yaz başında alırken kendime görede olsun diye büyük aldım fırsat bulsam bende bisikletle gidebilirim heryere,bu trafikte park sorununda en güzeli gerçekten.
çarşamba gününü tam güneş koymuş çarşambayı değerlendirmek lazım.
08-12-2008, 20:46
birol tebrikler
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|