Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
solucan denemesi yapıldımı???
Valla denizde bilmem ama tatlısuda kesin diyorum..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yüce Rabbim boşuna yaratmamış;

Solucan ; tatlı su ,
Boru kurdu ; tuzlu su

Denemelere devam tabi ki Siyirdim
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
kardeşim kara solucanını yılar önce denedik sonuç yok cunku denızde solucan eriyor bılgın olsun...
Bul
ben gördüm canlı solcanla çok çok güzel balık tutuluyor solcanları igneye canlı ve ortasımdan en beş tane takılıyor. solcanla avlananlara bol şans.
Bul
denizde bilmemde tatlı suda yaptım hep israil sazanı çıkıyo arada çapak çıkıyo
Bul
_sazancı_45 yazdı:denizde bilmemde tatlı suda yaptım hep israil sazanı çıkıyo arada çapak çıkıyo
Kubilay hosgeldin..iyi paylasimlar
Bul
abi solucan tatlı suda iş yapar bildm
Bul
maceratorr yazdı:herkes denemek lazım,deniycem dedi,ben dahil hala kimse denemedimi?kara solucanıyla denizde deneme yapan varsa ne olur paylaşsın.cumartesi solucan toplayıp eşkinaya çıkıcam,tek yemle gitmek istemem.
teke ve boru kurdu hariç başka ne kullanabilirimö eşkinaya bilen varmı?
Öncelikle merhaba ve rastgelsin.Denemeni tavsiye etmem bizzat deneyen birkaç arkadaşım var ve şu an beraber mesaideyiz.Denizdeki tuz solucanı atar atmaz yakıp öldürüyormuş.Yine balık formlarından edindiğim bilgiye göre balık hallerine zaman zaman maun , teke vb. yem getiriyorlarmış ama ben hiç bakmadım eğer yol üzernde varsa belki yardımı olabilir.
Bul
bak şimdi oldumu solucan denizde av yapacaksın teke. mamun.sülünes.borukurdu.yengeç.vs yemler varken ne işin var solucanla
garantiye git rast gele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Solucan oguzhan47 7 2,239 16-11-2008, 09:57
Son Yorum: yalova tatar
  Denizde solucan? MaVrUşGiL 30 7,257 30-04-2008, 01:14
Son Yorum: memoli3579

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi