Yorumları: 11,006
Konuları: 243
şu ara herkes sıkıntıda ama yaza hiç olmazsa t-shirt bastırırız
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
güzel olur hem çok olursa toptan fiyatına hallolabilir nihat hocam dikim atölyelerinin çok olduğu yerlerde istanbulda daha kolay bulunur gibime geliyor böyle şeyler ya da denizlide
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
tşörtr falan bulunur fakat iş amblemlerde yada logolarda esas para tutan kısım orada
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
araphüso26 yazdı:tşörtr falan bulunur fakat iş amblemlerde yada logolarda esas para tutan kısım orada
logolar baskı veya dikiş işleme olur ya reklamcıya ya da bu logoları yapabilen bilgisayarlı makinelere sahip yerlerde olur mesela bu dikiş makinelerinden bizim burdur özürlüler derneğinde var özürlülere kazanç kapısı oluyor polar üzerine de mükemmel duruyor ben işlemeler için bir fiyat araştırayım derneğe bir sorayım
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
sor bakalım internettende göster logoyu ne fiyat biçilecek
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu iş zaman zaman gündeme geldi bir türlü uygulamaya geçiremedik,bu işin bazı sıkıntıları var arkadaşlar 1.si kargo ücretleri çok arttı 1 tshirt belki 10-15 tl arasına çıkacak kargosu yerine göre 5-10 tl arasına gelecek 2.si havale masraflarıda aynı şekilde.
yalnız bir sponsor firma işi var yerlerine gidemedim davet ettiler gelin burada görüşelim dediler fırsat bulamadım orayla görüşürsem sanıyorum bu konuda onlar bize yardımcı olabilirler o görüşmeden olumlu sonuç çıkmazsa o zaman bu işe el atarız bi araştırır fiatlar alırız son haline geldimide bi alıcı listesi oluştururuz geçen tshirt olayında ön talep 200 e yakındı sipariş 60 lardaydı yanlış hatırlamıyorsam dolayısı ile fiat alırken 200 üzerinden pazarlık edildi ve sıkıntı yaşandı.
bu konu ile direk ilgili biri fiat alır fiat şudur model şudur derse yani yardımcı olursa onada sipariş verilebilinir.
öncelikle şu sponsor firma talebi ile bir görüşeyim sonrasına bakarız.
Yorumları: 574
Konuları: 9
fish or die yazdı:şu ara herkes sıkıntıda ama yaza hiç olmazsa t-shirt bastırırız 
bence çok ii bir fikir katılıyorum..
LeVrEkCi yazdı:bu iş zaman zaman gündeme geldi bir türlü uygulamaya geçiremedik,bu işin bazı sıkıntıları var arkadaşlar 1.si kargo ücretleri çok arttı 1 tshirt belki 10-15 tl arasına çıkacak kargosu yerine göre 5-10 tl arasına gelecek 2.si havale masraflarıda aynı şekilde.
yalnız bir sponsor firma işi var yerlerine gidemedim davet ettiler gelin burada görüşelim dediler fırsat bulamadım orayla görüşürsem sanıyorum bu konuda onlar bize yardımcı olabilirler o görüşmeden olumlu sonuç çıkmazsa o zaman bu işe el atarız bi araştırır fiatlar alırız son haline geldimide bi alıcı listesi oluştururuz geçen tshirt olayında ön talep 200 e yakındı sipariş 60 lardaydı yanlış hatırlamıyorsam dolayısı ile fiat alırken 200 üzerinden pazarlık edildi ve sıkıntı yaşandı.
bu konu ile direk ilgili biri fiat alır fiat şudur model şudur derse yani yardımcı olursa onada sipariş verilebilinir.
öncelikle şu sponsor firma talebi ile bir görüşeyim sonrasına bakarız.
abi sırası gelmişken buradan herkese şunu hatırlatayım dedim kargo masrafı çok oluyor ya; ptt kargo fiyatları çoook çok uygun bilginiz olsun mesafe fark etmiyor.
Yorumları: 795
Konuları: 8
Fena bir fikir değil sanırım.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
olabilir bir araştında fiyatları tartalım.