Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul av raporu
valla harun abi gezmediğin mera kaldımı merak ediyorum hehe
harun abi azmin zaferi palamutlar karaburunda daha hızlıymış tam anlamıyla karedenizden giriş yapmadı herhalde
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
Tebrikler Harun güzel av olmuş AlkisBayağı da balık almışsın , afiyet olsun Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:harun bitmek tükenmek bilmeyen enerji var tebrikler bu gittiklerin yerler birbirine yakınmı paylaşım için teşekkürler rast gele .
Fikret yakın sayılır aynı hat üzerindeler boğaz kıyı hattı ama tüm yolu hesaplasam bir İzmiri 3 kere tam tur yapmak gibi
Bul
Bunlarda yeni resimler bir gün sonrası
Oynak yapan balığı resimde görebilirsiniz
Balık sabah ve akşam çok hızlı Yer sarayburnu taşlık
Zaman ve saat durumunu rasimlerdeki tarih ve saatten takip edebilirsiniz

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harun abi o kadar oynayan balık varken avcı balık yokmuydu orada acaba..
köprüde gece balık avlayacak yer yok maşallah,istanbullu amatör balıkcılar uyumuyor hiç Smilesanırım..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:harun abi o kadar oynayan balık varken avcı balık yokmuydu orada acaba..
köprüde gece balık avlayacak yer yok maşallah,istanbullu amatör balıkcılar uyumuyor hiç Smilesanırım..
Aytekin bunun altında dişli yok çok baktım yada var yemiyor ama yoğun değildir yoğun olsa kesin gelir
Birde bu fokurdayan istavrit çok garip çapariye geldikten sonra okadar kıpır kıpırki sanki diskotekten çıkmış gibiler her zaman bildiğimiz kıpırdaması değil bir gariplik var bu işte çıldırmış gibiler

İstanbul hiç uyumaz Aytekin Balıkçılarıda
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Aytekin bunun altında dişli yok çok baktım yada var yemiyor ama yoğun değildir yoğun olsa kesin gelir
Birde bu fokurdayan istavrit çok garip çapariye geldikten sonra okadar kıpır kıpırki sanki diskotekten çıkmış gibiler her zaman bildiğimiz kıpırdaması değil bir gariplik var bu işte çıldırmış gibiler

İstanbul hiç uyumaz Aytekin Balıkçılarıda

Artık köprü iyice garipleşti. 2005 yılında ben öğlenden çinekopa giderdim çok rahat yer bulurdum akşam için. fakat şimdi köprü gece gündüz dolu. çok merak ediyorum gece 1 de ne tutuyorlar o kadar kalabalık. çinekop-lüfer??
o oynakta bikere rastlamıştım. istavritler hamsi yavrularına saldırıyorlardı. tırnak kadar hamsiler kendilerini taşlara atıyordu. belkide yine öyle birşey oluyordur.
Bul
balikoltasi yazdı:Artık köprü iyice garipleşti. 2005 yılında ben öğlenden çinekopa giderdim çok rahat yer bulurdum akşam için. fakat şimdi köprü gece gündüz dolu. çok merak ediyorum gece 1 de ne tutuyorlar o kadar kalabalık. çinekop-lüfer??
o oynakta bikere rastlamıştım. istavritler hamsi yavrularına saldırıyorlardı. tırnak kadar hamsiler kendilerini taşlara atıyordu. belkide yine öyle birşey oluyordur.
Köprünün durumu ramazan nedeniyle en geç 2 -3 gibi kalabalık dağılıyor ama her zaman 5-10 kişi olur köprude ne ttutuklarına gelince yemli istavrit izmarit kimi makara için gelmiş kimi hava almaya kimi balık
Birde 2005 den bu güne çok şey değişti Birol en azından sarayburnu liman kapalı orada köprü kadar insan olurdu bu insanlar kköy ve köprüye doldu

İstavritler balık tohumlarına saldırıyor belli çekmecede gece silikonla aldığım istavritler ölünce kovadaki suda ağızlarından çıkarttığı küçük kurtlar oluyordu bu istavritlerinkinde silikon renginde 2 siyah gözü olan embriyo denilecek boyutta balık tohumu çıktı
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Köprünün durumu ramazan nedeniyle en geç 2 -3 gibi kalabalık dağılıyor ama her zaman 5-10 kişi olur köprude ne ttutuklarına gelince yemli istavrit izmarit kimi makara için gelmiş kimi hava almaya kimi balık
Birde 2005 den bu güne çok şey değişti Birol en azından sarayburnu liman kapalı orada köprü kadar insan olurdu bu insanlar kköy ve köprüye doldu

İstavritler balık tohumlarına saldırıyor belli çekmecede gece silikonla aldığım istavritler ölünce kovadaki suda ağızlarından çıkarttığı küçük kurtlar oluyordu bu istavritlerinkinde silikon renginde 2 siyah gözü olan embriyo denilecek boyutta balık tohumu çıktı

birde sanırım işsizlik ve balık tutanların sayısı arttı. bu da etkilidir diye düşünüyorum. çünkü gündüz gelenlerin çoğuda şamandırayla kefal tutuyorlar. buda balıkçılığa yeni başlayanların klasik avları.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 45,158 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,744 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,776 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,875 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 6,799 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  İstanbul Anadolu yakası Çarşamba maxtar 20 3,304 17-09-2011, 00:26
Son Yorum: ufuktan26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,635 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  23/5/11 istanbul boğaz şerpa 26 4,840 26-05-2011, 17:34