.
Oh maaşallah,
ekip tamam,
mekan mis,
balık full force,,,
paylaşım güzel,,,
ellerinize sağlık,
yalnız çözemediğim bir durum var,
bu sefer daha belirgin gözüme çarptı,
götüremediğiniz balıklar ile " timsah "'mı besliyorsunuz,
ismi ne,,
hüseyin sana çok yakın duruyor,,,
,,
arkadaşlar öncelikle güzel yorumlar için hepinize teşekkürler..heralde ramazanda gidemeyiz bu son sarıyer avıydı.
niyazi dostum işaretlediğin örme hapis(livar) yakaladığım balıkları ilk önce onun içine atıyorum 4-5 adet olunca tel sepeti çekip(livar) onun içine bırakıyorum.her seferde tel hapisi çekersem suya bırakırken fazlaca gürültü oluyor..çok dikkatlisin dostum tebrikler
bu sefer balık aded olarak az fakat irilik bakımından fena sayılmazlardı...6yada 7 adet 2kg lık sazanlar vardı resimlerdeki ahmetin ve benim elimdeki sazanlar farklı balıklar
araphüso26 yazdı:arkadaşlar öncelikle güzel yorumlar için hepinize teşekkürler..heralde ramazanda gidemeyiz bu son sarıyer avıydı.abi
niyazi dostum işaretlediğin örme hapis(livar) yakaladığım balıkları ilk önce onun içine atıyorum 4-5 adet olunca tel sepeti çekip(livar) onun içine bırakıyorum.her seferde tel hapisi çekersem suya bırakırken fazlaca gürültü oluyor..çok dikkatlisin dostum tebrikler
benim de son avım olacak her halde saten okullarda açılıyo ramazanda sonra yasak girer balık çıkmaz bu sondu her halde ama bazen babmla orucu açmaya 2 saat falan kalıyo zaman geçsin diye kızılkanat avına gidiyokartık senne ye
orhanekmekci yazdı:Hemşolarım ellerinize emeğinize sağlık,sazanların maşallahı var. yayın balığınada denemeleriniz oluyormu yemler hep sazana.Daha bollarına büyüklerine inşallah bereketli afiyet olsun,rasgele.
Orhan abi çok teşekkür ederim, malesef yayın balığı için olta atmıyoruz işin gerçeğide küçük boy çıktığı için yayında geri bırakma sorunu yaşıyoruz yayın kancayı yuttumu ta mideye indiriyor kancayı çıkarırkende balık küçük olduğu için telef oluyor o yüzden yayın için olta atmıyoruz, inşallah daha irileri hepimize rastgelir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]