Yorumları: 49
Konuları: 2
yalova tatar yazdı:ibrahim güzel ve de bereketli av olmuş devam böyle güzel avlara tebrikler
Tesekkürler Erden abim. En güzel ve bereketli avlar sizlerin olsun.
Selamlar,Saygilar.
ALTAYLI yazdı:İbrahim çok güzel bir paylaşım teşekkürler ve afiyet olsun resimleri görünce 90'lı yıllardaki uskumru rekorum aklıma geldi tam 106 parça yakalamıştım. Şimdi sorucak olusan öyle bir şey yapmam
Ben tesekkür ederim Ercan abim sagolasin.Benim rekorum da orada 202 Parca,Arada Karaköz istavriti de vardi.
Selamlar,Saygilar.
adem77 yazdı:berektli olsun
Tesekkürler sagolasin .Sizlerin avlarida bereketli ve güzel olsun.
Selamlar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
fishman yazdı:bereketli olsun şansın daimi olsun abim
Tesekkürler Ersin sagolasin kardes.Sizlerin avlarida bereketli olsun.
Selamlar.
fotokopici yazdı:ellerinize sağlık valla güzel resimler.
Sagolasin tesekkürler Erol abim.
Selamlar,Saygilar.
BALIK and OZAN yazdı:balıklar ayna gibi parlıyorr..nasıl bir zevki vardır tahmin edebiliyorum..paylaşım için teşekkürler..saygılar..rastgele..
Tesekkürler sagolasin Ozan kardes.sizlere de Rast gele.
Selamlar.
istavritci yazdı:ibrahim öncelikle bu avını ve görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.benim sormak istediğm bir kaç soru olacak bu avı amatör balıkçılar için düzenliyorlar dedin. bunun karşılığında bir ücret ödüyormusunuz ,ayrıca tuttuğunuz balıkların tamamını sizmi alıyorsunuz,eğer alıyorsanız karşılığında ücret ödüyormusunuz.arkadaşlarınıza selam afiyet olsun ve rast gelsin diyorum daha güzel avlara
Sayin Mehmet abim öncelikle ben tesekkür ederim sagolasin.
Evet Günlük ücret ödüyoruz.Sabah saat 08:00 den Öylen den sonra 16:00 kadar 32,50 Euro para ödüyoruz.Tut tugumuz baliklara ekstra para ödemiyoruz sansimiza ne gelirse.Ayri yeten Kamisi ,Makarasi ,Kancasi ve kursunu olmayan oradan temin edebiliyor.Kirasi 12,50 Euro.
Sizlere de Rast gele.
Selamlar,Saygilar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Yorumları: 40
Konuları: 1
çok resimler iyi av olmuş yarasın
cilingoz yazdı:ibrahim av zevki böyle olur tebrikler paylaşım için tşk.
Ben tesekkür ederim sagolasin Selim abim.
Selamlar,Saygilar.
Ege yazdı:görüntüler çok güzel..balıklar harika..
Sagolasin tesekkürler Egemen kardes.Bereketli ve güzel avlar sizlerin olsun.
Selamlar.
fish or die yazdı:bereketli olsun abi çok güzel bir tur olmuş, keşke burlardada düzenlense büyük bir tekne herkes oltasını yemini alıcak kişibaşı 10-15 ytl mis gibi, sabah çıkıp akşam dönüceksin.
Tesekkürler sagolasin Murat kardes.
Insallah düzenlenir.
Selamlar.
Uzun_ahmet yazdı:İbrahim çok güzel bir organizasyon olmuş ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler.. Diğer arkadaşlarada selamlar...
Ben tesekkür ederim Ahmet abim sagolasin.Ve aleykümselam.
Selamlar,Saygilar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
H.A.R.U.N yazdı:İbrahim sayende kaybettiğimiz Uskumruyu hollandada gördük teşekkürler birde özel yapım çapar,i olsaydı demek neler olurmuş
Ben tesekkür ederim sagolasin abim.Kendim de Türkiyeden gelme tüylerden capari yaptim fakat burada hazir satilanlar kadar verim alamadim.Buradaki baliklarin beslenis sekilinden olsa gerek buradaki caparilere aliskin gibiler.
Selamlar,Saygilar.
memoli65 yazdı:hollandadan bu uskumruya bolca ciktim gercekten cok balikta yakalayabiliyorsunuz herkes yakaladigini goturuyor evine eger gununde olursa bir kisinin 100 kilo uzeri yakalayabilecegini saniyorum caparilerin 10 lu sekilde kendiniz yapiyorsunuz saniyorum cikilan limanda schewenningenden cikiliyor ama gecmis yillara nazaran ordada balik azaldi
Mehmet abim Caparileri kendim de yapmistim fakat hazir alinanlar kadar verim alamadim aldiklarimi da baglanis ve kanca sayisin da oynama yapiyorum makine saglam olursa 10 lu kanca capari iyi fakat 5 liler de yetiyor.Baliklar bazen trofeli sekil iyi oluyor.10 ludan fazla kullana na da rastlamadim.
Selamlar,Saygilar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
lapsekilla yazdı:çok resimler iyi av olmuş yarasın
Tesekkürler Atilla sagolasin.
Selamlar.
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)
Yorumları: 23
Konuları: 0
Yaban Avcisi yazdı:Ben tesekkür ederim sagolasin abim.Kendim de Türkiyeden gelme tüylerden capari yaptim fakat burada hazir satilanlar kadar verim alamadim.Buradaki baliklarin beslenis sekilinden olsa gerek buradaki caparilere aliskin gibiler.
Selamlar,Saygilar.
Mehmet abim Caparileri kendim de yapmistim fakat hazir alinanlar kadar verim alamadim aldiklarimi da baglanis ve kanca sayisin da oynama yapiyorum makine saglam olursa 10 lu kanca capari iyi fakat 5 liler de yetiyor.Baliklar bazen trofeli sekil iyi oluyor.10 ludan fazla kullana na da rastlamadim.
Selamlar,Saygilar.
eger sizin bindiginiz gemi degilde kosedekilerle giderseniz dahada verim alirsiniz mavi gemilerle ortada trip vardir onlarda fena degillerdir esterella cok yavastir martilara hizli gidemiyor birde oteki firmalarin gemileri fazla oldugu icin baligi bulduklarinda birbirlerine haber vermeleri dahada hizli sekilde oluyor caparilari kendinin yapmasini tavsiye ederim dahadaverim alirsin hazir caparilerin kopma olasiligi fazla tavsiyem ordek tuyunden yaparsan kesinlikle verim alirsin
memoli65 yazdı:eger sizin bindiginiz gemi degilde kosedekilerle giderseniz dahada verim alirsiniz mavi gemilerle ortada trip vardir onlarda fena degillerdir esterella cok yavastir martilara hizli gidemiyor birde oteki firmalarin gemileri fazla oldugu icin baligi bulduklarinda birbirlerine haber vermeleri dahada hizli sekilde oluyor caparilari kendinin yapmasini tavsiye ederim dahadaverim alirsin hazir caparilerin kopma olasiligi fazla tavsiyem ordek tuyunden yaparsan kesinlikle verim alirsin
Mehmet abim orada cikmadigimiz tekne kalmadi.Marina.Trip,Fortuna en sonda bu tekneyi denedik Büyük olduguna aldanmayasin diyerleri yetisemiyordu ben sahit oldum daha önceleri bizlerde o sekil düsünüyorduk büyük kimildayamaz diye ama yanilmisisiz.
Ördek tüyünden de denedim Türkiyeden gelme tüyler vardi ördek tüyünden alda alakarga ,horoz, kaz vs Kaz tüyü daha verimli geldi birkilerden
Ibrahim
1969 / 0 Rh (-)
Karabük (NRW Almanya)