Yorumları: 8,543
Konuları: 276
İlker ''Ankara Takımı'' ,''Ankara gurubu'' yerine ''Ankara Ekibi'' nasıl olur.Takım ve gurup deyince sanki birbirine rakip toplulukları çağrıştıyor gibi (bu benim kanım) ama ''Ekip'' deyince bir bütünün kollarına daha çok yakışıyor gibi. Afişlerin hepsi güzel, harflerin daha net okunur ve sade olması fikrine ben de katılıyorum.
Kolay gelsin..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
benim fikrif bayrakların birtanesinin yerine ATATÜRK resmini koyun tabi benim terciim..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bencede hiç takım ekip yazmayalım sadece Ankara İstanbul Eskişehir gibi illeri yazalım yeter
Bayrak olayıda Naturel olsun yani kare veya dikdörtgen dairede olabilir
Yazı durumu Okunabilir olsun çünkü herkez dibine gelip bakmayabilir Uzaktan bakanda okuyabilsin
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Murat Foça org.için yaptırmış olduğum pankrat duruyor değilmi. Bu arada sertifika gibi bir şeyler vermek istersek o işi ben hallederim. Siz gerekliliğine karar verin anılar tarafını bana bırakın. İyi bir iş çoıkarırız hemide espirikli
ALTAYLI yazdı:Murat Foça org.için yaptırmış olduğum pankrat duruyor değilmi. Bu arada sertifika gibi bir şeyler vermek istersek o işi ben hallederim. Siz gerekliliğine karar verin anılar tarafını bana bırakın. İyi bir iş çoıkarırız hemide espirikli
Tamam Ercan abi benden yana iş senin
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
takım yazılacağına ekip daha ii yazılmasada olur bayrak bence orjinalliğini korusun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
afiş hakkında bi karar alalım altta kaldı konu ona göre sipariş verecem
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
Yaw siz beni dinleyin hiç birşey yazmayın sadece illeri yazın
23 Nisanda bile yabancı çocuklar geldiğinde sadece ülkeleri yazar ellerindeki pankartta Yada milli maç veya spor müsabakalarında sadece ülkeler yazar group yada team gibi ibareler gördünüzmü hiç
H.A.R.U.N yazdı:Yaw siz beni dinleyin hiç birşey yazmayın sadece illeri yazın
23 Nisanda bile yabancı çocuklar geldiğinde sadece ülkeleri yazar ellerindeki pankartta Yada milli maç veya spor müsabakalarında sadece ülkeler yazar group yada team gibi ibareler gördünüzmü hiç
tamam reis nası olcak şablon olsun elimizde siteyi açalım bunun aynısı olsun diyelim adama hepsi bir örnek olsun
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
Haa şimdi orası bu saatte zor arkadaşlar biraz fikir verdi yarın netleştirelim o işi haklısın