Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erkeklerİn Kadinlardan Rİcasidir.
Kamil ILIPINAR yazdı:HappyAlkisne deyim şimdi allada seni güldürsün korkağım benim hemen ofsayıda düştün bak kim kötü merak ediyorum aman abi kadınla latife dahi olmaz sen bir şeyi düşünene kadar o dokuz şeyi kafasından geçirir
resmini çektim bu cevabının bende bunu okutacam yengeme hihohohohoooooo Happy
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Happynihat bak hüso ali abiyi arıyor ne yaptın adama çabuk cevap ver Bobo kıyımcı seni Happy
kıyımcımı puhahahaaaaaa tuttum bunu yazsammı imzama ne Smile))
yaww dedikoduyu sevmem dedikodu yapmayalım lütfen
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok kamil abi sen bana ittifak kuruyordun o zamanlardan kalma bi kötülüğüm vardı onu hatırlatıyım dedim hüseyine hehehe
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümmmm dü imzam o zamanlar Siyirdim

nick ini değiştir nihatım bundan sonra gargamelllllll olsun hehehehRoseyaşasın kötülükkkkkkk
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
nihat abi harikasın valla süpermiş bu olay yav tam üzerine oturan kıyafet gibi valla fazlası var azı yok bir erkeğin tarifinde

hüseyin abi ve kamil abimle aranızda geçen muhabbette akşam akşam tam fıkralık hatta pardon bizim bursaya özgü hacıvat karagöz orta oyunu gibi valla dert görmeyesiniz akşam akşam güldürdünüz beni
Bul
ya ben yorum yapmasam hanım yanımdada hehe nihattt sakata gelcez bak aman.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
araphüso26 yazdı:özür dilerim kamil emmiMahcup.............. ALİİİİİİİİİİİİİİ ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSmile
Hüseyin başına 0212 koy bak böyle

0212 ALİİİİİİİİİİİİİİ ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSmile
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Hüseyin başına 0212 koy bak böyle

0212 ALİİİİİİİİİİİİİİ ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSmile

bakayımda reis levrekçi sitede bile yok kamil abi aradı galba yengeyi siteye bile giremio HappyHeheRoseyiğidim benim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:bakayımda reis levrekçi sitede bile yok kamil abi aradı galba yengeyi siteye bile giremio HappyHeheRoseyiğidim benim
asıl sen neredesin beee baksana saat kaç oldu çıkamadın sokağa kesin yenge aldı oklavayı bulaşıkları yıkatıyordur Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:asıl sen neredesin beee baksana saat kaç oldu çıkamadın sokağa kesin yenge aldı oklavayı bulaşıkları yıkatıyordur Gulumse

nihatım ne kadar sert olduğumu annatmıştım okumadın galibaHadiordanNayirolamaz hayatta kendime laf söyletmem ne derse anında olurHadiordan
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
ha hah ha ne o yaw herkes mintan erkeği gibi konuşuyonuz
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul