Yorumları: 15,531
Konuları: 117
imrendim arkadaşlar hep beraber her şey çok güzel polislerde katılmış galba organizasyona resimlerde var yalnız şu ünlü soslu hamsi ve zeytinin resimlerini göremedik arkadaşlık bu olsa gerek sanal ortamdan gerçeğe teebrikler arkadaşlar
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
Yorumları: 941
Konuları: 69
eve vardım ilk resimlere ben bakıyorum sanırım. güzel eylendik arkadaşlar.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 537
Konuları: 62
Merhaba arkadaşlar sizler yorgunsunuzdur.Böyle yorgunluğa can kurban.ALLAH muhabbetinizi bol eylemiş.Daha nicelerine.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
resimlere dinlenince bakıyorum ne güzel olmuş dedim sabah sabah iyi geldi.
gerçekten harika bir gün oldu o polisler bizi yürüyüş yapacaz sanmışlar koçtaşın orada yürüyüş yapılacak ihbarı gelince çevik kuvvet arabaları otobüsle polisler falan geldi buyur ettik bizim işimiz oturarak dedik yürüyüş yapacak halde degiliz başka zaman inşallah dedik

komiser geldi oda balıkçıymış siteye üye alalım sizi dedik adresi aldı üye olacagım dedi.
faruk kaptan ve yanında getirdiği udi oğlu ve arkadaşlarına sonsuz teşekkür ediyoruz gerçekten güne renk kattılar.
soslu hamsi ve zeytin dün yendi ama arada kaynadı o kadar çok şey gelmiştiki hepsi bitti maşallah hamsi zamanı biraz geçtigi için bir önceki gibi olmamıştı yağsızdı hamsi.
yayına diyecek yok ama harikaydı kamil abiyede tekrar teşekkür ediyoruz.
videoları merakla bekliyorum asıl güzel görüntüler videolarda var bayada çekim yapıldı dün.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
arkadaşlar dostlar böyle güzel bir günden sonra ne denilebilirki.herkes mutlu herkes deşarj olmuş muhabetin doruklarına çıkmış bir topluluk oluştu.iyi ki varsınız,herşey için teşekkürler ha ayrıca gelemiyenlerde resimlerle gelecek videolarla mutlu olsunlar bizler iyi bir aile oluyoruz.herkese saygılar.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
arkadaşlar 10 dk dır resimlere bakıyorum.kendimide orada bir yerlerde görmek isterdim.imrenmemek mümkünmü.dumanın içinde kaybolan erdem abi,kamil abinin oltanın başında ha geldi gelecek bekleyişi ,ud çalan arkadaşlar ve onlara eşlik edenler,erol abinin resmin bi tanesinde elinde oltayla pozu var.ulen geliyosan gel dercesine,yeni yetişen gençlerimiz,ayak üstü götürmeler daha ne sayayım.süperrrrrrr .
en çokda afişimize bayıldım.tam ortaya asmışsınız.kimin aklına geldiyse güzel olmuş.
allah muhabbetimizi arttırsın.başka hiç bir yerde yok yok .etrafdan imrenenler siteye gelmeye başlar.bakalım ilk kim düşeceek.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 966
Konuları: 69
Oldukça güzel bir gün geçirdik,,
Emeği geçen tüm arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum,,,