Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03/02/2008 İlk Org Resİmlerİ
imrendim arkadaşlar hep beraber her şey çok güzel polislerde katılmış galba organizasyona resimlerde var yalnız şu ünlü soslu hamsi ve zeytinin resimlerini göremedik arkadaşlık bu olsa gerek sanal ortamdan gerçeğe teebrikler arkadaşlarAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tek kelimeyle şahaneydi hele uzaktan gelen arkadaşlarada olunca dahada şahane ve süper oldu buradan ayrıca udlarıyla gelip eşlik eden arkadaşlarada teşekkür ederim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
resimlerin devamı

Bul
erdenene bakarmısınız arkadaşlar kamilin getirdiği yayının içine düşmüş dumandan gizlenip yayını löp löp yutuyordu vay erdenim vay.

Bul
eve vardım ilk resimlere ben bakıyorum sanırım. güzel eylendik arkadaşlar.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Merhaba arkadaşlar sizler yorgunsunuzdur.Böyle yorgunluğa can kurban.ALLAH muhabbetinizi bol eylemiş.Daha nicelerine.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
resimlere dinlenince bakıyorum ne güzel olmuş dedim sabah sabah iyi geldi.
gerçekten harika bir gün oldu o polisler bizi yürüyüş yapacaz sanmışlar koçtaşın orada yürüyüş yapılacak ihbarı gelince çevik kuvvet arabaları otobüsle polisler falan geldi buyur ettik bizim işimiz oturarak dedik yürüyüş yapacak halde degiliz başka zaman inşallah dedik Smile
komiser geldi oda balıkçıymış siteye üye alalım sizi dedik adresi aldı üye olacagım dedi.
faruk kaptan ve yanında getirdiği udi oğlu ve arkadaşlarına sonsuz teşekkür ediyoruz gerçekten güne renk kattılar.
soslu hamsi ve zeytin dün yendi ama arada kaynadı o kadar çok şey gelmiştiki hepsi bitti maşallah hamsi zamanı biraz geçtigi için bir önceki gibi olmamıştı yağsızdı hamsi.
yayına diyecek yok ama harikaydı kamil abiyede tekrar teşekkür ediyoruz.
videoları merakla bekliyorum asıl güzel görüntüler videolarda var bayada çekim yapıldı dün.
Bul
arkadaşlar dostlar böyle güzel bir günden sonra ne denilebilirki.herkes mutlu herkes deşarj olmuş muhabetin doruklarına çıkmış bir topluluk oluştu.iyi ki varsınız,herşey için teşekkürler ha ayrıca gelemiyenlerde resimlerle gelecek videolarla mutlu olsunlar bizler iyi bir aile oluyoruz.herkese saygılar.
Bul
arkadaşlar 10 dk dır resimlere bakıyorum.kendimide orada bir yerlerde görmek isterdim.imrenmemek mümkünmü.dumanın içinde kaybolan erdem abi,kamil abinin oltanın başında ha geldi gelecek bekleyişi ,ud çalan arkadaşlar ve onlara eşlik edenler,erol abinin resmin bi tanesinde elinde oltayla pozu var.ulen geliyosan gel dercesine,yeni yetişen gençlerimiz,ayak üstü götürmeler daha ne sayayım.süperrrrrrr .
en çokda afişimize bayıldım.tam ortaya asmışsınız.kimin aklına geldiyse güzel olmuş.

allah muhabbetimizi arttırsın.başka hiç bir yerde yok yok .etrafdan imrenenler siteye gelmeye başlar.bakalım ilk kim düşeceek.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Oldukça güzel bir gün geçirdik,,

Emeği geçen tüm arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum,,,

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erdek turan köyü org resimleri 1 erdekli 372 52,540 27-11-2013, 20:23
Son Yorum: HAŞİM77
  Türkiye organizasyonu 4-5/10/2008 LeVrEkCi 146 21,561 21-05-2013, 09:33
Son Yorum: bucalıfikret
  Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri erdekli yücel 57 8,234 25-07-2012, 10:05
Son Yorum: orhanekmekci
  3/2/2008 Kartal Organizasyonları vİdeoları LeVrEkCi 74 13,098 14-03-2012, 19:05
Son Yorum: yalova tatar
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 13,036 22-10-2011, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 24,562 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,494 09-06-2010, 22:23
  organizasyon 6-4-2008 LeVrEkCi 89 10,303 08-03-2010, 23:24
  kamilden izm.org.resimleri Kamil ILIPINAR 96 9,060 13-01-2010, 01:30
Son Yorum: yycolak
  06/04/2008 Asker benim kameradan araphüso26 80 10,143 22-02-2009, 03:02
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi