30-08-2007, 14:09
LeVReKCi yazdı:herzaman tekneyi tercih ederim daha özgürsün denizin ortasındasın tekne gerçekten farklı bi olay
evet,aynen katılıyorum,.
Kıyı Balıkçılığımı Tekne Balıkçılığımı?
|
30-08-2007, 14:09
LeVReKCi yazdı:herzaman tekneyi tercih ederim daha özgürsün denizin ortasındasın tekne gerçekten farklı bi olay evet,aynen katılıyorum,.
30-08-2007, 14:48
bence duıruma göre deyişir.kalabalık hoş bir sohbet olduktan sonra kıyı balıkcılıgı daha zevkli oluyor.deniz balıkcılıgı 3/4 kişiden fazla yapılamıyor ama balıkcılıgın hepsi zevkli be abi.
30-08-2007, 14:51
osman haklı
hepsinin yeri ayrı
30-08-2007, 14:56
andrail gail yazdı:bence duıruma göre deyişir.kalabalık hoş bir sohbet olduktan sonra kıyı balıkcılıgı daha zevkli oluyor.deniz balıkcılıgı 3/4 kişiden fazla yapılamıyor ama balıkcılıgın hepsi zevkli be abi.yav osman siz kac kisi baliga gidiyorsunuz ,kalabalik oldumuda muhabbet daha agir basar ama baligi unutuyor insan
01-09-2007, 13:27
RE: Kıyı Balıkçılığımı Tekne Balıkçılığımı?
andrail gail Yazılan: bence duıruma göre deyişir.kalabalık hoş bir sohbet olduktan sonra kıyı balıkcılıgı daha zevkli oluyor.deniz balıkcılıgı 3/4 kişiden fazla yapılamıyor ama balıkcılıgın hepsi zevkli be abi. yav osman siz kac kisi baliga gidiyorsunuz ,kalabalik oldumuda muhabbet daha agir basar ama baligi unutuyor insan ------------------------------------------------------------------------------abi biz valla en az 6 olta suda oluyo balık bahana muhabbete gidioz biz makara tukara yani
27-12-2007, 21:34
ikisinide yapan biri olarak;
-yemli avda tekneyle gittiğimiz zaman balık garanti.balıkların yeri biliniyor.çok balık tutuluyor.kıyıda daha az balık tutuluyor.tekneyle 70 tane mercan tutacağıma, kıyıdan 5 tane iri çipura tutmak daha çok zevk veriyor.kıyıdan daha ustalık istiyor.kıyıda aynı yerden,aynı anda herkes balık tutamıyor.teknede herkes aynı balığı tutuyor %90. -sırtı olayında ise tekneyle sırtı yapmak çok zevkli.oda ustalık gerektiriyor.garanti yok.
27-12-2007, 21:41
Vallaha beni deniz tutuğu için tek şansım kıyı ama denizden avlanabilenlere imreniyorum
![]()
27-12-2007, 21:46
ikisininde zevki ayrı...tabiki çok yakalamak açısından tekne daha iyi
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
03-01-2008, 15:56
benim 4,60 mt.bir teknem var.içten takma motorlu,hem teknemle,hemde kıyıdan balık avlarım,ikisininde ayrı tadı,hazı var
03-01-2008, 16:15
tekne nerede kubilay abi tekirdagdamı yakınlarındamı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|