Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyı Balıkçılığımı Tekne Balıkçılığımı?
LeVReKCi yazdı:herzaman tekneyi tercih ederim daha özgürsün denizin ortasındasın tekne gerçekten farklı bi olay

evet,aynen katılıyorum,.
Bul
bence duıruma göre deyişir.kalabalık hoş bir sohbet olduktan sonra kıyı balıkcılıgı daha zevkli oluyor.deniz balıkcılıgı 3/4 kişiden fazla yapılamıyor ama balıkcılıgın hepsi zevkli be abi.
Bul
osman haklı
hepsinin yeri ayrı
Bul
andrail gail yazdı:bence duıruma göre deyişir.kalabalık hoş bir sohbet olduktan sonra kıyı balıkcılıgı daha zevkli oluyor.deniz balıkcılıgı 3/4 kişiden fazla yapılamıyor ama balıkcılıgın hepsi zevkli be abi.
yav osman siz kac kisi baliga gidiyorsunuz ,kalabalik oldumuda muhabbet daha agir basar ama baligi unutuyor insan
Bul
RE: Kıyı Balıkçılığımı Tekne Balıkçılığımı?

andrail gail Yazılan:
bence duıruma göre deyişir.kalabalık hoş bir sohbet olduktan sonra kıyı balıkcılıgı daha zevkli oluyor.deniz balıkcılıgı 3/4 kişiden fazla yapılamıyor ama balıkcılıgın hepsi zevkli be abi.
yav osman siz kac kisi baliga gidiyorsunuz ,kalabalik oldumuda muhabbet daha agir basar ama baligi unutuyor insan

------------------------------------------------------------------------------abi biz valla en az 6 olta suda oluyo balık bahana muhabbete gidioz biz makara tukara yani
Bul
ikisinide yapan biri olarak;
-yemli avda tekneyle gittiğimiz zaman balık garanti.balıkların yeri biliniyor.çok balık tutuluyor.kıyıda daha az balık tutuluyor.tekneyle 70 tane mercan tutacağıma, kıyıdan 5 tane iri çipura tutmak daha çok zevk veriyor.kıyıdan daha ustalık istiyor.kıyıda aynı yerden,aynı anda herkes balık tutamıyor.teknede herkes aynı balığı tutuyor %90.
-sırtı olayında ise tekneyle sırtı yapmak çok zevkli.oda ustalık gerektiriyor.garanti yok.
Bul
Vallaha beni deniz tutuğu için tek şansım kıyı ama denizden avlanabilenlere imreniyorum Sad
Bul
ikisininde zevki ayrı...tabiki çok yakalamak açısından tekne daha iyi
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
benim 4,60 mt.bir teknem var.içten takma motorlu,hem teknemle,hemde kıyıdan balık avlarım,ikisininde ayrı tadı,hazı var
Bul
tekne nerede kubilay abi tekirdagdamı yakınlarındamı
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi