Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28/6/2007 küçükyalıdayız
BALIK and OZAN yazdı:yücel aradı çinekop almaya başlamışlar..ataratmaz bitane aldım dedi..bostancıdalar şu an..ben gidemiyorum diye seviniyor..beni uyuz etti akşam akşam..yarında siz gidiyosunuz...olsun varlığınız yeter...nasıl olsa görüşücez daha çok güzel günler var önümüzde..saygılar..rastgele..

güzel balık var demekki iyi bari sen nöbettemisin yarın
Bul
abi ben yarın nönbetteyim...20 balık olmuş şu an...taze yem olsun yeterki diyor..atçek olmuş...vallahi içim gidiyor...yücel öyle diyor...raporlar devam edecek..
Bul
benide aradı bi an kopup gi,deyim dedim yarın gidecek olmasam kesin giderdim yem yok diyor kafayı yemişler yarın afala yem getirecek cengiz abi aman yemle orada bizi bende sabah tutabilirsem tutarım
Bul
desenize yarın balıkların çekeceği var sizden bol avlar beyler...şansınız açık olsun....oltanız balık dolsun....rasgelsin...
Bul
rastgele gec haberim oldu yoksa damlardım oroya bol şanslar
Bul
yarında oradayız ahmet abi
Bul
telefondayım şu an itibarı ile 30 tane tutmuşlar taze yemle güzel balık oluyormuş 4 numara igne 50-60 gram kurşunla avlanıyorlarmış taze yemimiz olsa diyor at çek yapacaktık diyor yücel yarın akşama boguyoruzzzzzzz
Bul
krace ve bir tane taze zargana olacak arkadaşlar yarın bırakacam oraya yem buluruz her sekılde merak etmeyin.
Bul
aman reis bişeyler yap acaip balık varmış yaww keşke gitseydim kafayı yedim pişman oldum gitmedigime bende yarın erken çıkıp yem tutmaya çalışacagım
Bul
nihat banada yem ayırın 12den sonra gelirim artık nasılsa sabahlamaya alıştık
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi