Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hanımlara özel
Kamil ILIPINAR yazdı:BoboBobo vay be kimlerle arkadaşlık ediyormuşuzda haberimiz yokmuş hanım lafını duyana bişiler oldu bu ne ya balıkda bari kazak olun biraz kendinizi dinleyin evdekini değilBobohepsi kuzuymuşda haberim yokmuşşşş73 allah bilirya evdede her işe yardım ediyorsunuzdur  bence hanımlarımıza ait bir köşe açalımda birbirlerini tanısınlar fenada olmaz hani yazışırken onlar mesala nihat çayım nerde kaldı diyecek bu harika bişey olur herhalde artık sizlerde sıranızı beklersiniz foruma bakacam diyeAptalkafamnerden çıkdı bu hanımlar köşesi diye  pişman olursunuz ama iş işden geçmiş olur

Yok abi öyle değil günahımızı alıyorsun. Ben ne yardım edecem genelde ev işlerinde hanım bana yardım ediyor. BoboBobo
Bul
nedemiş büyük bir kazak erkeği evde en son sözü ben söylerim oda peki karıcığım bizim meselede ona döndü evde zaten ipleri verdik ellerine bari sitemize karışmasınlar biz böyle iyiyiz
Bul
boranmursel yazdı:nedemiş büyük bir kazak erkeği evde en son sözü ben söylerim oda peki karıcığım bizim meselede ona döndü evde zaten ipleri verdik ellerine bari sitemize karışmasınlar biz böyle iyiyiz

slında en güzel yorum bu oldu hayatta tüm dizginleri verdik bi sitemiz var dimi onuda ele almasınlar tamam tamam haklısınız vazgeçtim hatta yanına bile yaklaşmasınlar biz böyle iyiyiz hanım zulmünden kurtulmanın en makul yeri burası BoboBoboBobo
Bul
bu aralar biraz grip gibiyim hanım diyor siteye girip yazacam ne mızmız oldugunu diyor korkuyorum ben kendim yazıyımda girer yazarsa inanmayın şaka yapıyor şakaaaaa Bobo
Bul
nihat abi geçmiş olsun...işallah yakın zamanda atlatırsın,bende bir grip oldummu 2-3 haftada zor iyileşiyorum...bu yüzden hanımda şikayetçi tabi,dalışa gidemiyorum üşütürsün diye,benim hanımda üye olursa vay halimize Smile
Bul
arkadaşlar fikriniz güzelde yalnız sonra başa cıkamayız hanımlarlan devamlı hanımlar birbiriyle bir irtibat kurarlarsa çay partileri başlar biz neyapacağız.Yazın belki olabilir ama kışın asla aman aman haaaaaa..
Bul
sivrihisar balık damı tarafı köylüler tarlada çapa yapıyorlar yeni gelin kaynanasına tuvaletim geldi diyor.kaynana şu tepenin arkasında hacetini gider dedikten sonra işe koyuluyor.1 dk geçmeden gelin kaynanasının yanına gelince kaynana soruyor .noldu gitmedinmi?. gelin anne adamlar var aşağıda diyor.kadın gelinin elinden tutup adamlara bakmak için tepenin arkasına geçiyor. 3 adam balık yakalamakla meşgul GELİNİNE KIZIM ONLAR KARI KAÇKINI ONLARDAN ZARAR GELMEZ SEN HACETİNİ GİDER .Bir hafta sonu bir forum karıştırmasak ii olur SmileSmileSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aman vazgeçtim zaten buradan eksik olsunlar bi balıgımız var onada bulaşmasınlar ne gerek var hatta eşimi üye olarak yakalar tespit edersem hemen banlıyacagım birdaha girmesin diye
Bul
en iyisi dertsiz başımıza dert almamak... hanımlara özel yerine ziyaretçilere özel gibi bişey olabilir aslında...dışardan bakanlar görüşlerini yazar... hem yerimiz garanti olur Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
vay be millet ammada hanımdan korkuyor. Hayret valla.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Siteye özel mont,polar,ceket vs balıkçı0742 40 6,399 03-03-2009, 11:17
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi