Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hani Karneler
Kamil ILIPINAR yazdı:ege pazar günü sınavında başarılar arkadaşım mantığınıza kuvvet

teşekkür ederim
Bul
Ege yazdı:arkadaslar,değerli büyüklerim işte size en sıcak rapor Bobo

yem:kalem ve silgi
iğne yerine tombo ya da mikro uç 0.7 ve 0.5
avlak:okul  

Notlarını okuyamadım ama senin iyidir. Gözlerinden belli. Kamış fonuda güzel olmuş
Bul
ooo egemen hayırlı olsun. orda sırasıyla 1 mi gördüm ne Smile pazar günkü sınavda başarılar..
Bul
Ege yazdı:arkadaslar,değerli büyüklerim işte size en sıcak rapor Bobo

yem:kalem ve silgi
iğne yerine tombo ya da mikro uç 0.7 ve 0.5
avlak:okul  

Egemen güzel av olmuş. Tebrik ederim, bereketli olsun. BoboBobo
Haftasonu çıkacağın avda da başarılı olursun inşallah. Gönlüne göre bir Yayın mı diyeyim, kofana mı diyeyim, neyse artık gönlündeki...Bobo
Bul
oktaya yazdım özelden ver şu karneleride rahatlayalım diye ama oda tembel hocalardan galiba forumda bile yayınlayamadıki notları karneye aktarsın böyle hocadan bu kadar öğrenebilirsin işte allahdan gerçek hocalar varda paçayı sıyırıyoruz yoksa halimiz duman bizim duman kalacaksak kalırız be bu yaştan sonra ne yazar bize anca beraber kanca-da balıkla beraber seneyede burda oluruz bizde napalım ölüm yokya ucunda hadi herkes kaldı sınıfda hocalarda dahil seneye yine beraberiz ama yaz tatilindede beraber olalımda tadı çıksın forumun
Bul
    Hehehehe hadi bakalım heb beraber yaz okuluna. Ya da Haydi balıkçılar okula... BoboBobo
Bul
alooo gürhan abi benim karnem hep beş karne hediyesi olarak beni balığa götürecenmi bu hafta sonu ona göre bak götürmessen ders çalışmam kaşamada kralını alırım
Bul
boranmursel yazdı:alooo gürhan abi benim karnem hep beş karne hediyesi olarak beni balığa götürecenmi bu hafta sonu ona göre bak götürmessen ders çalışmam  kaşamada kralını alırım

İyi hadi sabaha hazır ol. Merter de gelmiş, yarın bir macera yapalım. Smile
Bul
ooo iyi hadi akşama kralını bağışladım görüşürüz
Bul
ALİ yazdı:Oktayla biraz önce görüştm cepten
Notlar 100 üzerinden verilmiş
Yanınada tezkıye yazmış
ALİ       : 100  (Disiplinli bir arkadaşımız başarılarının devamını dılerım)
LEVREKCI :  100        "
İLKER      :  100        "
HARUN     : 100
RAPALACI : 100
GURHAN   :  100
AVCIHAKAN : 100
AFALA       : 100

BU LİSTE BOYLE 2500 E KADAR GİDER
1 TEK KİŞİYİ BIRAKTIĞINI SOYLEDI BANA

ODA KAMIL ILIPINAR (Kamıl abım) :15 ten 20 (Daha çok çalışması lazım yazmış yanınada Son dakıkada gozume girdiğini zannetme demiş)  hatta yarım puanda torpıl yaptığını soyledı

almış hepimize 10 ar tane turna gonderırse geçirecekmiş onuda.. hadı bakalım hodrı meydan nedır kı canım
2500*10= 25000 tane eder hadı bakalım gır yaışmaya

adalet yerını buldu....

Hehehe Hepiniz geçtiniz arkadaşlar. Sıra geldi takdir ve teşkkürlere.

Tüm Üyeler : Takdir almıştır
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi