07-06-2007, 09:50
bence Muharrem abi izmir team değilde Türkçe olarak İzmir Takımı olması lazım. hatta yabacı isimli rumuzu olan arkadaşlarında Türkçe bir isim seçmeleri çok uygun olur. Bu benim şahsi görüşüm. Türkçemizi korumamız lazım.
Gittik-Gördük-Gezdik ve Eğlendik.
|
07-06-2007, 09:50
bence Muharrem abi izmir team değilde Türkçe olarak İzmir Takımı olması lazım. hatta yabacı isimli rumuzu olan arkadaşlarında Türkçe bir isim seçmeleri çok uygun olur. Bu benim şahsi görüşüm. Türkçemizi korumamız lazım.
07-06-2007, 10:23
güzel ve eğlenceli geçmiş hepinize teşekkürler
07-06-2007, 10:36
paylaşım için teşekkürler, balık fazla olmasada gittiğiniz yerler harika
07-06-2007, 16:25
bucalı yazdı:bence Muharrem abi izmir team değilde Türkçe olarak İzmir Takımı olması lazım. hatta yabacı isimli rumuzu olan arkadaşlarında Türkçe bir isim seçmeleri çok uygun olur. Bu benim şahsi görüşüm. Türkçemizi korumamız lazım. Barış'cım elbette bende KARAMANOĞLU MEHMET BEY yanlısıyım. Türkçe'mizi korumak ve düzgün kullanmak açısından. Fakat ben o pankartı neşelenelim diye koydum barış. Hemen Türkcesini yazdırır, sitemizin logosunu da dijital olarak da hazırlatırım.
07-06-2007, 16:29
yalova tatar yazdı:güzel ve eğlenceli geçmiş hepinize teşekkürler Çok-çok teşekkürler erden'cim. Darısı başınıza. Sizlerin de fotoğraflarınızı bekleriz.
07-06-2007, 16:33
harslan1978 yazdı:paylaşım için teşekkürler, balık fazla olmasada gittiğiniz yerler harika Bizim de öncelikli amacımız tanışmak, dostlukları pekiştirmek ve neşeli bir gün geçirmek idi hakan'cım. Biraz olsun gerçekleştirebildik herhalde.
07-06-2007, 23:26
organizasyon güzel...dostluklar güzel...balıklarda güzel...bütün arkadaşları kutluyorumdevamını diliyorum...
08-06-2007, 16:14
kaya yazdı:organizasyon güzel...dostluklar güzel...balıklarda güzel...bütün arkadaşları kutluyorumdevamını diliyorum... Eyvallah Kaya'cım. Biz de bu güzellikleri yaşamak için böyle bir çabanın içine girdik. Ne kadar başarılı olduk diye hiç düşünmedik. Biz sadece o tanışmayı, kaynaşmayı hatta dostluğu pekiştirir iken ortamdan zevk alalım dedik.
08-06-2007, 16:17
muharrem abi bizdede öyle oldu balıgı oltayı unuttuk başladık muhabbete balık tutanlar tutsa hem balık hem muhabbet olacaktı 2. organizasyonda sanırım güzel balıklarda olacak hele hele eylül de ekimde süper balıklar olur artık
08-06-2007, 18:30
levrekci yazdı:muharrem abi bizdede öyle oldu balıgı oltayı unuttuk başladık muhabbete balık tutanlar tutsa hem balık hem muhabbet olacaktı 2. organizasyonda sanırım güzel balıklarda olacak hele hele eylül de ekimde süper balıklar olur artık Vallahide doğru Nihat'cım, ne yalan söyliyeyim bizimkide öyle idi. Bora ile Ferdi balıkları yakaladıkca , Ercan Abi, Atilla ve ben işi muhabbete döktük. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|