Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihat (levrekci)'nin babası Anjiyo oluyor
nihat cım mehmet reis e acil şifalar cenab ı mevlamdan dilerim sana ve diğer aile fertlerinede güç kuvvet dirlik ve kuvvet verir işallah mevlam kalbimiz reisle işallah güzel haberler duyarız
Bul
geçmiş olsun...
nihat kardeşim koca reise geçmiş olsun allah şifalar versin bendede aynı sorun vardı 22/05/2007 bende anju oldum damarlar açık kapalı damar yok 1999 da sigarayı bıraktığım halde anju raporunda sigara artı çıkıyor sinirselmiş tansiyon yükselince damarlar kasma yapıyor ve ağrı ondanmış şindi bir hap verdiler tansiyonu dengede tutuyor ve hiç sıkıntım kalmadı o yüzden üç gün sizlere katılamadım şim di teknik çok ileri sidiye çektiler seyrediyorum yedekte damarlarımız varmış ordan değişim yapıyorlarmış allahtan şifalar dilerim selamlar
Bul
acil şifalar dilerim arkadaşım
Bul
BABUÇ yazdı:nihat kardeşim koca reise geçmiş olsun allah şifalar versin bendede aynı sorun vardı  22/05/2007  bende anju oldum  damarlar açık kapalı damar yok 1999 da sigarayı bıraktığım halde anju raporunda sigara artı çıkıyor sinirselmiş tansiyon yükselince damarlar kasma yapıyor ve ağrı ondanmış şindi bir hap verdiler tansiyonu dengede tutuyor ve hiç sıkıntım kalmadı o yüzden üç gün sizlere katılamadım şim di teknik çok ileri sidiye çektiler seyrediyorum yedekte damarlarımız varmış ordan değişim yapıyorlarmış allahtan şifalar dilerim selamlar

Size de çok geçmiş olsun.
Bul
büyük geçmişler olsun allah acil şifalar versin
Bul
nihat abi geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.....
Bul
Nihat geçmiş olsun dilerim anjio sonunda ciddi bir durumla karşılaşmazsınız. Sağlık ve esnlikler
Bul
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Bul
birader geçmiş acil şifalar olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrekci 10-bucalı 5 LeVrEkCi 20 3,324 23-02-2009, 21:14
Son Yorum: orkinos
  -vefat-Lakerda mehmet abinin babası LeVrEkCi 42 5,936 25-12-2008, 23:33
Son Yorum: Lakerda
  levrekçi,nin babasını hastaneye ziyarete gidiyoruz erdekli yücel 23 4,473 29-05-2007, 11:32
Son Yorum: Marjan
  Levrekci'ye teşekkürler çatalca 84 7 2,028 05-12-2006, 11:11
Son Yorum: SAZLIDERE

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi