Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
is sonrasi baliga
süpersin abicim..şu kıtlık zamanında bu görüntüler valla ilaç gibi...senden allah razı olsun..saygılar..rastgele..AlkisAlkis
Bul
maşallah bol çeşit yapmışsınız.....şansın bol olsun bahri usta.....
Bul
abi tebrikler cok guzel balıklar ellerıne saglık
Bul
cok güzel balıklar arkadaşım bereketlı olsun.
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Abi balıklar çok güzel.Paylaşım için sağol.
Bul
bahri kardeş ne varsa götürmüşsün yine okyonusun nimetlerinden yeterince faydalanıyorsun. Tebrikler.
Bul
bahri kardes dokumussun derler ya
heh ayni oyle yapmissin
nasil orkinoslar cok zorladilarmi cekerken
en guzel goruntuler senden geliyor ellerine saglik
Bul
albatrossdeniz yazdı:bahri kardes dokumussun derler ya
heh ayni oyle yapmissin
nasil orkinoslar cok zorladilarmi cekerken
en guzel goruntuler senden geliyor ellerine saglik
valla abim faruk abinin dedigi gibi ,gelmisik buraya kadar elimde ne kadar imkan varsa yararlanmaya calisiyorum
ilk yakalayinca bir 20 metre gider freni agirlastirinca durdu kuzu gibi geldi o kadar buyuk degildiler tekneye yakin bir daha zorladi benim iki olta takimi var 70 kg kadar zorlatmaz bunlar hafif geldi soyle istiyom 40 ,50 kg lik gelsin butun senenin zevkini alcam ozaman hala arayistayim denk gelcek birgun o zaman ciftelli nasil oynuyomDans sitede seyredin
Bul
bahri kardes gecen bi yazini okudum anladigima gore sende ulkende yasadikdan sonra gurbet yoluna dusmussun,ben buraya gelmeden once turkiyede teknem vardi.7 metre 13 lombardini motorlu.onu sattik geldik burlara.simdide senin ton lari gordumde tuttugum palamutlar geldi aklima.kerdes eline saglik
insallah oyle bi balik denk gelirde bizde bakariz burdan
Bul
12 sene oldu geleli heralde dogum yerim burasi almanya daki gibi degil burasi 20 seneden sonra adamlar bizim vatandasimizsin dediler verdiler pasaportu ilk uc sen okul kurs guzel memleket
evet turkiye de yetistim frankfurt da kaldim 1.5 sene once 4 gun orasida hosuma gitti de dil olmayinca zor valla siz sanslisiniz demistim ordakilere keske orda yasasam hafta sonlari turkiye ye giderdimkagit oynamaya 2.5 saat surmustu istanbul aksami evdeydim biz yugaslavlari bile hemseri goruyoz artik selamlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  6 bofor lodos sonrası levrek ve... naxos 5 15 3,009 08-10-2008, 00:40
Son Yorum: Can ARSLAN
  Tsunami sonrası karaya vurduğu iddia edilen  deniz canlıları SerenaY66 9 3,157 05-05-2006, 11:09
Son Yorum: doktor
  Bugün Baliga gittik. Mehmet Usta 7 2,871 17-04-2006, 17:26
Son Yorum: Mehmet Usta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi