Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kazalı bir gündü
lüferci1907 yazdı:bahri arkadaşım kasıt olması mümkün değil. insan kasten bir hayvana bile atmaz kurşunu sonuçta karşımızdaki bir insan şahsen ben atmam selamlar rasgele
valla ne dememi bekliyorsunuz artik kendi dusuncelerinizle herkesi ayni torbaya koyamassiniz 8 tane memleket gezip ,isim geregi cok insan irkiyla tanistim arkadasim bu birsey degil daha neleriyle karsilasiyorsunuz bir bilseniz
sayfalar sigmaz
Bul
Balık tutma konusunda Teknecide karadakide birbirinin hakkına saygılı olmalı Bunu bilmeyene balıkçı demiyorum ben nedense balık olduğu zaman herkez birbirinin burnuna giriyor siz karayla tekneyi konuşuyorsunuz karadakinin karadakine saygısı olmuyor ben bunu çok yaşadım bir iki balık aldığını görsünler adam geliyor burnunun dibine balıkmı tutacağız stresmi yaşayacağız malesef stres yaşatanlar ezici bir çoğunlukta ben bu kazanın aynısını kendi arkadaşım tarafından yaşadım yan yana balıktayız ben denize sırtımı dönmüş takım bağlıyorum arkadaşta kendi yerini bırakıp benim arkama gelmiş birde oradan deneyecek (aklınca) kamışını atmak için geriye doğru alınca kurşun gelmiş benim önüme kurşunu savurunca 50 gr kurşun kavis yaparak tam benim ağızımda patladı o anı tarif etmek mümkün değil
Bence sandaldakine koca deryalar kadar deniz var istediği yere gider ama karadakinin böyle bir şansı yok çantası malzemeleri rahat edebileceği yeri herşey durduğu nokta . Bu yüzden sandalcı karadakinin bölgesine kesinlikle girmemeli
Bul
harun bu heryerde aynı aslında denizde tekne tekneyle dalaşır herzaman bazı dönüş kurallarına herzaman acemiler uymaz balıgı çeken gördümü kafadan girer oraya .karadada dedigin çok oluyor birkeresinde adam gözümün önünde çapariyi bir salladı yanındaki bankta oturan adamın kulak memesine küpe deligi aynen karakola gittiler.vee tabiiki karadaki tekneye teknedeki karadakine herzaman ne yazıkki saygısızdır.
ben bu saygısızlık olayına çok takılıyorum ama ne yazık degişik kültür olayı cahiliyet olayı ve yetişme tarzı sanırım bu tip sorunları getiriyor ve ne yazıkki bunlara engel olmak çok zor.
en güzeli:ben teknede dalaşmamak için diger teknelerden uzak dururum ve sabah çok erken çıkarım onlar geldiginde benim işim bitmiş olur.
karadan atacaksam kim neredeyse ben 50 metre ötesinde avlanırım hayatta kalabalıga girmem.
teknemi gececek beklerim buyursun geçsin ne kafasını yarıyım ne o oltamı koparsın. gelip tekne orada durdumu dursun ben gider 50 metre daha öteden atarım
bazen şu allahından bul lafı varya onu çok kullanırım allaha havale yani ne yapıyım başka türlü ya katil olacam yada beni bi güzel dagıtacaklar en yüksek merciye havale arkadaşım en iisi
Bul
Valla levrekci yazılarında kendimi buldum bende erken den gider yerimi tutarım belkide geceyi geçirip sabahlarım gün ağarırken işe başlamak için adamsaat 9 gibi elini kolunu sallaya sallaya gelir belki 3-4 kişi olta tamasını bilmez ben atarım 0.12 beden , adam kamış atmasını bile bilmez vallahi afedersiniz çiş yapsam adamın kurşunu attığı yere gider yani birde arkasını çoğu kollamaz kurşunu yatırır önüne bakar
balıktan çok bu insanlar daha çok yorgunluk ve stres yapıyor
Bul
harun arkadaşım senin söyladiklerine uyan tekne çok ama uymayan karacıda çok bazı kıyıcılar varki tekneye vurmak için takım atıyo. karacılar ileriye zorluto takım atmak için tekneler kıyıya zorluyo ben bu işi hala çözemedim. biz ileriden balık alıyoruz tekneler kıyıdan. levrekçinin dediği gibi davranan yok. teknenin hiç bir belgesi yok adam gelmiş kıyıya 35-40 metreden avlanmaya çalışıyo. sahil güvenliğe telefeon açıyoruz gelen yok burası türkiye lafı hala geçerli sanıyorum.ben herkese saygı gösteriyorum onlarda biraz düşünürse kıyıcınında balık avlamak istediğini memnun kalırız. bu dünya herkese yeter heralde.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel bir gündü lüferci1907 33 5,296 20-01-2007, 03:50
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi