Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Amatör Balıkçı Ailesi. Saygılar
Albatros-gr yazdı:pilav rakisi ne oluyor kiHi

Pilav rakısı : Ben Turan Köy org.'da 2 litre PİLAVAS marka Ouzo getirmiştim bazı arkadaşlar "Pilav rakısı" mı içeceğiz biz bunu içmeyiz demişti. O 2 litre bitince herkes "O kedi buraya gelecek" demeye başlamıştı Seerf
Bul
Lapsetur yazdı:Bizim Yunanlı bir Nakliyecimiz var arada Metaxa, pilavas ve cipuro biz ona çupra diyoruz) getiriyor. İlk çipura getirdiğinde farklı bi Uzo dedi bende uzo gibi su kattım içine meret beyazlamadı bende dedim bu beyazlamıyor suyu koyduktan sonra bizim nakliyeci biz zaten su veya meyve suyu katıp içeriz seyreltmek için demişti. O günden beri çipura içmem

metaxa baska olay ,onu karistirma..o basli basina,ayri bir icki,,koniak yani

gelelim cipuro`ya..abi yanlis tarif verilmis...
su katilabilir,ve kesinlikle beyazlamaz...fakat meyve suyu,sanirim sakadan demistir..ben hic gormedim ve duymadim..'
ben sahsen,seyreltmem,sadece buz koyarim icine ,buzun syrelttigi kadar..ama cok temizdir..bunu herkez soyluyor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Lapsetur yazdı:Pilav rakısı : Ben Turan Köy org.'da 2 litre PİLAVAS marka Ouzo getirmiştim bazı arkadaşlar "Pilav rakısı" mı içeceğiz biz bunu içmeyiz demişti. O 2 litre bitince herkes "O kedi buraya gelecek" demeye başlamıştı Seerf

SiyirdimSiyirdimHappyHappyHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Lapsetur yazdı:Pilav rakısı : Ben Turan Köy org.'da 2 litre PİLAVAS marka Ouzo getirmiştim bazı arkadaşlar "Pilav rakısı" mı içeceğiz biz bunu içmeyiz demişti. O 2 litre bitince herkes "O kedi buraya gelecek" demeye başlamıştı Seerf

tamamen iftira,4 duble götürdüm sert gelmedi ancak süperdi,bu arada geçen gün ouzo7 diye bir marka denedim o daha manyak çıktı,gazoz gibi gitti,süperdi be yawSiyirdimSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tamamen iftira,4 duble götürdüm sert gelmedi ancak süperdi,bu arada geçen gün ouzo7 diye bir marka denedim o daha manyak çıktı,gazoz gibi gitti,süperdi be yawSiyirdimSeerf

ben beğenmedim,kafa ayıkken beğenmedimde önce tekirdağdan 3 kadeh gidince üstüne oktayın 2 kiloluk az gelmeye başladı Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:degerli greek team uyeleri
biz burada uzo(raki) bulamiyoruz.uzo,sirtaki horosu ile oynanir.....seklinde tercume
birileri uzo dan mi kacti.....bunu gene sen tercume et NihatSiyirdimHappyHappy

tercümesi:rüyanda gördün sen onu.....Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tamamen iftira,4 duble götürdüm sert gelmedi ancak süperdi,bu arada geçen gün ouzo7 diye bir marka denedim o daha manyak çıktı,gazoz gibi gitti,süperdi be yawSiyirdimSeerf
uzo 7 burada gumulcinede yapiliyor Omer
LeVrEkCi yazdı:tercümesi:rüyanda gördün sen onu.....Siyirdim

SiyirdimHappyHappy
msj alinmistir..sustum tamamNayirolamaz
Bul
Olny Polish Vodka this is good choice:-) 45%: Seerf:
Bul
Ailemize hosgeldin.

Negüezl bisey dimi, heryerden katilan var . Ben galiba en uzaktaki Balik avcisiyim. Ama gönüller bir olsun...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 299 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  Edirne bölgesi merhaba !!! tatar1301 16 2,918 08-09-2016, 23:24
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  merhaba Can_Kurtul 13 1,110 25-03-2016, 10:37
Son Yorum: HAŞİM77
  Merhaba Arkadaşlar Devranİzmir 17 1,499 23-02-2016, 10:55
Son Yorum: yaser2sultan
  Merhaba Arkadaşlar. Ergun ŞİRİN 20 1,956 21-02-2016, 00:33
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  Merhaba çömez 8 738 18-02-2016, 19:32
Son Yorum: gobekbalığı
  Tekrar merhaba oguzcanagca 14 2,055 05-04-2015, 21:14